Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A doua seară de „Alba Fest”. Jos pălăria, MARIUS MOGA! Emoție, magie și super-spectacol în inima cetății din Alba Iulia

YouTube video

Publicat

Mii de oameni au participat sâmbătă la cea de-a doua seară a „Alba Fest by Marius Moga”, un festival care parcă a transformat Alba Iulia, ca prin farmec. Cu „bagheta sa magică”, Marius Moga a reușit să își transforme orașul natal într-o uriașă scenă, pentru toți interpreții în vogă din România. După ce în prima seară au fost invitați Loredana Groza, Cătălin Josan, Șuie Paparude, ROA, Gojira, What’s up, în cea de-a doua seară, scena a fost cucerită de Smiley, Paula Seling, Liviu Teodorescu, Adda, CRBL, Andra, Dan Bittman, Guess Who, Shift, Ruby, Amna, Ștefan Bănică Junior și alți tineri prieteni ai lui Marius Moga, care au participat în această săptămână la Tabăra de Muzică, au fost toți prezenți pe scena din Piața Cetății.

 Citește pe Monden.Alba24.ro FOTO: Marius Moga a venit cu IUBITA la Alba Iulia. Cine este superba blondă care atrage toate privirile

Show-ul de sâmbătă a fost prezentat de Cătălin Măruță și Marius Moga, sprijiniți de VJ Oana și Cabral.

„După atâția ani de compus, mă bucur că m-am întors în orășelul ăsta cu atâția prieteni. Cel mai frumos sentiment este să te întorci acasă și toată lumea să te iubescă”, a spus Marius Moga, vizibil emoționat de efectul pe care festivalul pe care l-a creat l-a avut asupra albaiulienilor și a prietenilor săi artiști. Mai mult, el a ținut să mulțumească tuturor membrilor familiei sale și a rezervat un moment special de aplauze pentru bunicile sale, dintre care una a fost prezentă la concert. Și Iulian Moga, fratele mai mic al lui Marius, regizor și realizator de videoclipuri, a urcat pe scenă alături de artiști, cu toate că, din câte a spus Măruță, „se simte mai bine în spatele camerelor decât în fața lor”.

Pe lângă „darurile muzicale”, Marius Moga a făcut cadou publicului și câteva obiecte personale, mai precis pălăria și papionul pe care le-a purtat, care au ajuns unul în partea dreaptă a publicului, și unul în stânga. El i-a anunțat pe spectatori despre concursul „Pe barba ta”, lansat deja pe Facebook, în cadrul căruia cei care își fac selfie-uri cu „bărbile” primite de la organizatori pot câștiga diverse premii.

Citește și GALERIE FOTO-VIDEO: SHOW cum nu s-a mai văzut până acum în Alba Iulia, în prima seara Alba Fest by Marius Moga »

Concertul a fost simțit la maxim atât în public, cât și în backstage, unde mai mulți artiști și prieteni de-ai lor au întins hore, în special în timp ce cânta Andra.

Marius Moga i-a invitat pe scenă și pe copiii din corul Theotokos din Alba Iulia, alături de dirijorul pr. Călin Bulac, cor din care a făcut și el parte când a fost mic. Alături de Moga, copiii au cântat câteva dintre cele mai cunoscute refrene compuse de acesta pentru diverși artiști, de-a lungul anilor. „Ți-am promis” de la Akcent, „Atâta timp cât ma iubești” a Andrei, „Taxi, du-mă unde vrei” a lui What’s Up sunt doar câteva dintre refrenele cântate de Marius Moga și Theotokos, cuvânt cu cuvânt alături de public.

La ora 22.30, pe scenă alături de Cătălin Măruță și Marius Moga a fost invitat primarul Mircea Hava, care le-a urat „La mulți ani” albaiulienilor, le-a mulțumit lui Marius Moga și prietenilor săi pentru ceea ce au făcut la Alba Iulia și i-a asigurat că va sprijini și edițiile viitoare ale Alba Fest. A urmat un spectacol de artificii și lumini de aproximativ 15 minute, urmărit cu bucurie de către miile de spectatori și animat de către prezentatorul Cătălin Măruță.

Citește și FOTO-VIDEO | Final glorios la „Marea Gălăgie”: Colegiul Economic „DPM” – cel mai „zgomotos” grup din Alba Iulia. Vezi CÂȘTIGĂTORII »

În continuare, pe scenă au urcat Smiley, Dan Bittman, Shift și, deșigur, Marius Moga, înconjurat de prietenii săi, Adda, Sorana, Liviu Teodorescu și mulți alții.

Marius Moga a cântat câte o piesă cu fiecare dintre artiștii invitați pe scenă în a doua seară „Alba Fest” și, așa cum aștepta toată lumea, și-a cântat și cel mai nou hit, cu care spune că s-a lansat, în sfârșit, după 14 ani de compus muzică.

Piesa „Pe barba mea”, care sâmbătă a depășit 1 milion de vizualizări pe Youtube, a fost cântată de Moga acompaniat de mii de voci din public.

Alături de prietenii săi, Smiley, CRBL, Dan Bittman, dar și tineri artiști, Marius Moga a împărtășit publicului detalii puțin cunoscute din „istoria” pieselor pe care le-a compus în cei 14 ani de când a plecat la București „cu rucsacul în spate”. Din reacțiile publicului s-a văzut că toate melodiile pe care le-a amintit, chiar și cele create pentru trupe care nu mai există azi, cum ar fi piesa „Oare știi?” a trupei „Simplu”, au rămas intacte în memoria fanilor, care le-au cântat cu precizie alături de artiști.

Evenimentul s-a încheiat în jurul orei 00.30, când în Piața Cetății încă erau prezenți mii de oameni. Marius Moga, prietenii săi, dar și iubita sa, Bianca, au urcat pe scenă pentru a închide seara în mod festiv, cu o șampanie.

Citește și Ultima zi la „Alba Fest by Marius Moga | Zi dedicată muzicii populare și ușoare: Sava Negrean Brudașcu, Ileana Șipoteanu, Adrian Daminescu »

Este greu de descris în cuvinte atmosfera ce s-a creat în jurul concertului din a doua seară a „Alba Fest by Marius Moga”. Cert este că publicul a fost încântat să ia parte la un eveniment cum nu s-a mai văzut în Alba Iulia, care a adunat „toată crema muzicii românești” a momentului, după cum s-au exprimat prezentatorii.

Vedeți mai jos câteva imagini:

FOTO-VIDEO:  Andreea Mezei

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ovi

    duminică, 01.06.2014 at 14:16

    A fost o seara magica…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax