Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Consilierul local PNL Alba, Rareș Buglea în vizită la PSD Alba. S-a ales cu strângeri de mână și o gogoașă

Publicat

buglea la psd alba După primele rezultate exit poll de la cel de-al doilea tur de alegeri prezidențiale și după ce Victor Ponta și-a recunoscut înfrângerea, consilierul local PNL Alba, Rareș Buglea a venit personal la sediul PSD Alba să-i felicite pe colegii de breaslă.

Buglea a fost bine primit de către membrii organizației politice, a fost servit și cu gogoși „a la” PSD Alba

Rareș Buglea a spus că a venit să îi felicite pe colegii săi din politică, pentru că „sunt adversari puternici”. De asemenea a avut ocazia să îl salute și pe fostul coleg de partid, Daniel Zdrânc. Aceștia s-au salutat și îmbrățișat pe holul sediului PSD Alba.

După primele rezultate de la exit poll, care arată că ACL-ul, mai exact candidatul Klaus Iohannis a câștigat detașat în fața lui Victor Ponta, consilierul local PNL Alba, Rareș Bugle a venit la colegii din PSD Alba să-i felicite pentru rezultatul obținut.

„Am venit să le spun că au scos un scor foarte bun. Încă nici nu știm câștigătorul cert, așa presupunem cu toții că este Klaus Iohannis. Dar am avut un adversar puternic și când am un adversar puternic, trebuie să-l salut, să-l felicit. Eu știu că vor accepta, dacă va fi cazul. Dacă ei vor fi cei învinși vor accepta cu demnitate rezultatul și pentru asta îi felicit de pe acum”, a spus Buglea.

Bogdan Medrea i-a mulțumit și strâns mâna pentru că a venit personal până la sediul PSD Alba.

După ce  i-a felicitat, Rareș Buglea aștepta să fie servit cu un pahar de șampanie, dar în schimb s-a ales cu o gogoașă „a la” PSD Alba. La plecarea din sediu a avut ocazia să se întâlnească fostul coleg de partid, Daniel Zdrânc pe care l-a salutat și îmbrățișat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax