Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: PSD Alba nu are curaj să-l arunce pe Călin Potor în cursa pentru Primăria Alba Iulia. Un alt candidat așteaptă să fie confirmat

Publicat

PSD Majoritatea partidelor și-au anunțat deja candidații pentru primăria municipiului Alba Iulia. Singurii care încă tac sunt cei de la PSD care, din câte se vede, încă nu au găsit contracandidatul potrivit, care să îi facă față lui Mircea Hava. În timp ce toată lumea se aștepta la desemnarea lui Călin Potor, se pare că social-democrații nu ar prea vrea să mizeze pe imaginea deputatului care s-a plimbat deja pe la câteva partide și ar fi vulnerabil din cauza unor probleme cu un teren din Alba Iulia. Potrivit unor surse, varianta PSD pentru alegerile din iunie ar fi Horațiu Clepan, pus, politic, șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Alba.

La mai puțin de cinci luni până la alegerile locale, PSD încă nu a anunțat pe cine va susține în aspra campanie împotriva lui Mircea Hava, pentru fotoliul de la Primăria Alba Iulia.

Social-democraţii susţin că vor avea o listă finală cu toți cei care vor candida, săptămâna viitoare și, deși toată lumea se așteaptă la desemnarea lui Călin Potor, se pare că în față va ieși unul din „lupii tineri” ai partidului.

Clepan, Horatiu Clepan Potrivit unor surse, Horațiu Clepan ar fi varianta aleasă de PSD.

„Nu am fost desemnat, ÎNCĂ”

Clepan nu neagă zvonul și spune că „ÎNCĂ” nu a fost confirmat. Acesta a precizat că săptămâna viitoare se va afla alegerea oficială.

Clepan își va termina în vară primul mandat de consilier local. Acesta a absolvit Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Secția Matematică-Fizică, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca – Management și Universitatea Tehnică din București – inginer drumuri și poduri.
În 2013 a terminat un curs de tehnician în domeniul electric, iar în urmă cu aproximativ doi ani, postul de șef la Electrica i-a fost suflat de colegul său de partid, Bogdan Medrea, astfel că Horațiu Clepan a fost pus în această vară șef la Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transpotului Rutier Alba. Consilierul local PSD spune că a fost detașat în luna ianuarie și pus în funcție de conducere în luna iunie a acestui an, iar pentru acest post a fost personal la București, ca să-şi depună cererea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax