Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Situația candidaților PNL pentru primăria Aiud este încă incertă. Vechii liberali au început să-și promoveze favoritul

Publicat

alin florea Situația candidaților PNL la primăria Aiud este încă una neclară și în timp de vechea tabăr PDL nu își aduce în față favoritul, adică pe Oana Badea, vechiul PNL încearcă să îl promoveze pe candidatul lor, Alin Florea.

Acesta a participat la o conferință de presă unde printre subiectele abordate a fost și situația actuală a candidaților. Florea spune că încă nu s-a decis candidatul oficial însă crede că el va fi reprezentantul PNL pentru primăria Aiud. 

„Sunt unul dintre candidați, după cum știți, este o adevărată telenovelă acolo, dar una cu logică și cu un sfârșit așa cum ni-l dorim cu toții, se va face un sondaj de opinie profesionist care va stabili clar care din cei doi candidați va sta mai bine în sondaj, va respecta toate regulile unei cercetări sociologice corecte și bineînțeles că partidul va nominaliza pe cel care va avea cele mai multe șanse, așa cum este și normal. Nu este o luptă sau o competiție între mine și cealaltă persoană, din contră este o competiție internă, dacă putem să-i spunem așa, pe parcursul acestui timp fiecare am încercat să ne argumentăm faptul că merităm să fim candidatul PNL. Eu am încredere că voi fi persoana care va reprezenta partidul în alegerile din iunie în municipiul Aiud”, a spus Alin Florea.

Cealaltă persoană la care face referire Alin Florea este Oana Badea, care provine din vechiul PDL.

Florea a precizat că, în cazul în care nu va trece „testul sondajului”, o va susține pe Oana Badea în campania electorală și că i se pare normal ca și ea să îl susțină, dacă va fi desemnat candidatul PNL.

„Până la urmă asta înseamnă liberalismul și facem o echipă, ne dorim să mergem înainte și să câștigăm alegerile”, susţine Alin Florea.

În ceea ce privește situația PNL la filiala Aiud, unde cele două formațiuni – fostelel PNL și PDL  – par să nu ajungă la un consens, Florea a precizat că lucrurile încep să intre în linie dreaptă.

„Lucrurile au intrat pe făgașul normalității, în fiecare săptămână avem ședința Biroului cu toți membri partidului, semnalul care transmite este acela că nu mai există nici vechiul PNL nici fostul PDL, suntem o echipă și trebuie să trecem la luptă pentru că timpul este cel mai mare inamic al nostru. Eu am certitudinea că lucrurile au intrat pe făgașul normalității și cu atât mai mult cred că aș putea fi acel viitor președinte – cel care va fi desemnat candidatul partidului va fi și președintele (organizaţiei – n.r.) – care poate să unească partidul, care nu are orgolii din trecut, nu a fost implicat în acele tabere de care vorbeați și pot să fiu cel care trage semnalul normalității și poate să pornească la drum într-un mod diferit, așa cum este normal să fie”, a spus Alin Florea.

VEZI SI: Butoiul de pulbere pe care stă Marele PNL Alba, gata să explodeze. Fiecare tabără încearcă să-și impună candidații la primării

„Jocurile Foamei de Putere” în PNL Alba: Șah-Blat între Hava și Atanasiu pentru pionii din partid. Cum și-au împărțit primăriile Sebeș și Aiud (SURSE)

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax