Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ALDE pune candidat la Câmpeni o fostă membră PNL. Maria Oprea: „Dacă ajung primar îmi voi dona salariul”

Publicat

alde Maria Oprea, fostă membră PNL, va fi candidatul ALDE pentru Primăria Câmpeni. Anunţul a fost făcut joi, în cadrul unei conferințe de presă a organizaţiei judeţene.

Potrivit Mariei Oprea, în sondajele realizate de liberali s-ar afla în fața lui candidatului PNL, Cristian Pașca și imediat după actualul primar, Călin Andreș (PSD). 

Nemulțumită probabil de faptul că nu a fost desemnată candidatul PNL pentru alegerile locale, Maria Oprea a decis de câteva zile să demisioneze din partid și să candideze din partea ALDE.

Ea spune că nu se mai regăsea în PNL și că nu l-ar fi susținut pe Cristian Pașca pentru candidatura la primărie. Mai mult, aceasta spune că are informații potrivit cărora în sondajele PNL ar fi ieșit mai bine decât candidatul propus de liberali.

„De multă vreme nu mă mai regăseam în echipa PNL-ului pentru că la Câmpeni au și venit alte persoane care, nu cu multă vreme în urmă, ne-au agresat verbal. Nu l-am susținut pe Pașca de la bun început. Din diverse surse, am aflat că sunt în sondaj înaintea dânsului”, a explicat Maria Oprea.

Ea spune că nu a renunțat la PNL din supărare, dar nu poate să susțină un om care, în opinia ei, se laudă că este de 20 de ani în administrația publică și nu a avut rezultate.

În ceea ce privește schimbările pe care dorește să le facă din funcția de primar, spune că vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un orăşel de munte din Austria sau Elveția.

„Familia mea a creat în decurs de 23 de ani în jur de 300 de locuri de muncă şi asta îmi conferă libertatea, din punct de vedere financiar, să mă gândesc să dezvolt un mod de a fi pentru locuitorii orașului Câmpeni. Astfel m-am hotărât, alături de ALDE, să candidez la funcția de primar al orașului.

Nu candidez pentru că vreau un loc de muncă sau pentru fotoliul de primar, pe care mă gândesc chiar să îl scot din birou, pentru a nu fi tentată să mă așez liniștită, pentru că în orașul Câmpeni sunt foarte multe lucruri de făcut. Vreau să vă mărturisesc că, dacă voi fi desemnată primar, salariul meu îl voi dona pentru sprijinirea copiilor, a bătrânilor sau a unor familii nevoiașe”, spune Maria Oprea.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax