Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Soluţii la Ministerul Sănătăţii pentru criza citostaticelor. Medicamente distribuite la spitale cu flux de pacienţi mai mare

medicamente

Publicat

medicamente Ministerul Sănătăţii încearcă să rezolve criza citostaticelor. Sunt căutate soluţii astfel încât bolnavii să aibă acces la un medicament care îi ţine în viaţă.

„Este vorba despre un medicament al cărui producător a notificat inclusiv România în cursul anului trecut că are probleme de producţie. Mai sunt cutii de medicamente în ţară. Le redistribuim la spitalele care au flux de pacienţi mai mare. În paralel, Ministerul Sănătăţii caută în acest moment o soluţie nouă de aprovizionare. În ianuarie 2017 producătorul va fi din nou la capacitate maximă de producţie şi cu toată documentaţia aferentă pregătită pentru a livra,” a declarat Laurențiu Colintineanu, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății.

Tratamentul vital nu se găseşte nici în farmacii, iar peste 850.000 de oameni, printre care cinci mii de copii, suferă de diferite în România de diferite forme de cancer.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax