Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Absolvenți de clasa a VIII-a, cu MEDIA 1 la examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2016. Șase cazuri, la Alba

Publicat

rezultate bac 2012 Vineri, afișarea notelor la examenul de Evaluare Naţională 2016 a reprezentat un motiv de bucurie pentru cei mai mulți dintre absolvenții de clasa a VIII-a din Alba. Cu toate acestea, nu au lipsit rezultatele rușinoase. Șase elevi din județ au obținut media 1, după ce au primit cea mai mică notă atât la proba de Limba și literatura română cât și la cea de Matematică.

După afișarea rezultatelor pe Edu.ro, elevii din Alba au obținut 9 note de 1 la Limba și literatura română și 25 la Matematică. Din cei 2514 de elevi din județ care au susținut examenul, peste 500 au obținut media notelor mai mică decât 5.

Citește și EVALUARE NAŢIONALĂ 2017, clasa a VIII-a: MODELE de SUBIECTE, publicate de Ministerul Educaţiei. CALENDAR şi detalii despre examen »

La polul opus, patru eleve au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română, în timp ce alți 27 de elevi au obținut nota maximă la Matematică.

Citește și REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016 în Alba: 31 de note de 10, la Limba română și Matematică. Cine sunt elevii și la ce școli au învățat

Dacă anul trecut, în judeţul Alba, au fost patru medii de 10 la Evaluare Naţională, în 2016, cea mai mare medie este 9,97, nefiind vreun candidat care să reuşească performanţa notei maxime la ambele probe de examen. Totuşi, patru eleve au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română, în timp ce alți 27 de elevi au obținut nota maximă la Matematică.

Citește și REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016 în ALBA: Cei mai buni elevi după examenul de la finalul clasei a VIII-a. Nicio medie de 10

Cei nemulţumiţi de note pot depune contestaţii, în intervalul orar 16.00-20.00, la centrele de examen, iar în weekend şi luni acestea vor fi rezolvate. Anul acesta, elevii şi părinţii au avut destul de puţin timp să decidă dacă depun contestaţii, având în vedere ora la care au fost făcute publice notele.

Rezultatele finale vor fi cunoscute marţi, 5 iulie.

Citește și REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016: NOTELE, publicate de Ministerul Educaţiei. Cum s-au descurcat la examen elevii din ALBA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax