Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de muncă la o firmă de pe strada Alunului din Sebeș. Un bărbat de 54 de ani a decedat

Publicat

Un angajat al unei societăți comerciale din Sebeș și-a pierdut viața, vineri, în urma unui accident de muncă. Acesta a fost strivit între un utilaj și un camion. Bărbatul avea 54 de ani.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul lucra ca muncitor necalificat la o firmă din Sebeș, situată pe strada Alunului, care are ca obiect de activitate confecționarea de mobilier. Vineri dimineață, acesta împrăștia material antiderapant prin curtea societății. În același timp, dintr-un camion se descărca cu un motostivuitor un utilaj. În proces, utilajul s-a dezechilibrat, iar bărbatul a fost strivit de acesta, decedând.

La fața locului s-au deplasat pentru cercetări inspectorii ITM Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 8.02.2013, ora 8.53, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112, de către reprezentantul unei societăţi comerciale din Sebeş, cu privire la faptul că în incinta societăţii, o persoană a fost accidentată.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului a rezultat că T.N., un bărbat de 25 de ani, din comuna Roşia de Secaş, în timp ce  descărca, cu ajutorul unui motostivuitor, un utilaj dintr-un camion, acesta a alunecat şi l-a acroşat  pe A.G., de 54 de ani, din Sebeş, angajat al aceleiaşi societăţi comerciale.

În urma accidentului,A.G. a suferit leziuni corporale grave şi a decedat.

În cauză cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cosmin

    sâmbătă, 09.02.2013 at 14:22

    mda..firma atero.se intampla multe accidente acolo si oamenii sant sfatuiti sa taca sau nu sant informati de eventuale despagubiri pe care le pot primi in urma accidentelor.poate cei de la ITM ar trebui sa faca mai multe controale la acea firma.am lucrat acolo 3 ani,si pot spune ca zilnic se incalca drepturile angajatilor prin obligarea la ore suplimentare,pedepsirea in cazul in care angajatii iau concediul medical,adica se taie bonurile pe toata luna in loc sa se taie doar pe zilele in care te aflii in concediu medical,se lucreaza pe mai multe posturi fara a primi vreun spor desi legea asa prevede,temperatura inauntru e aproximativ aceeasi cu cea de afara,cazuri multe in care esti trimis cu forta in concediu de odihna si cand revi la servici abea atunci semnezi cererea de concediu ….mie mi-a semnat un sef de echipa cererea de concediu dupa ce am fost trimis in concediu de odihna pentru ca nu era de lucru(normal se face somaj tehnic) si nu am vrut sa semnez nici o cerere.sant destule lucruri care trebuie verificate acolo.probabil patronul plateste bine unde trebuie si nu primeste controale,sau daca primeste,sant controale facut aiurea de ochii lumii..la un moment dat sa facut un control si se verifica cantitatea de praf din aer.dupa 30 de minute sa verificat aparatul cu care se masura calitatea aerului si aud „da,e in regula” in timp ce in cana de apa de langa mine sa adunat in 10 minute suficient praf cat sa nu mai pot bea din ea.frumos,nu?asta e tara in care traim.platim taxe si impozite la stat sa aiba cei de la ITM si alte institutii salar,si degeaba.isi bat joc de noi pe banii nostrii impreuna cu patronii.

  2. anghel ioana aida

    sâmbătă, 09.02.2013 at 19:24

    As dori sa aflu numele celui care reprezinta aceasta firma

  3. bobo

    duminică, 10.02.2013 at 11:34

    O tzara de …second hand..best case

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax