Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Lancrăm: Carambol cu trei maşini, după ce un şofer nu a respectat distanţa suficientă în mers. Un bărbat a fost rănit

Publicat

coloana lancram Un bărbat de 39 de ani a fost rănit, joi, într-un accident rutier produs pe unul dintre cele mai aglomerate tronsoane de drum naţional din judeţul Alba, DN1, în localitatea Lancrăm. Aflat la volanul unei autoutilitare, a lovit din spate un autoturism, iar acesta a fost proiectat în altă maşină, pe acelaşi sens.

Potrivit IPJ Alba, joi, 18 august, în jurul orei 13.10, D.V., de 39 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Principală din Lancrăm, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul care circula, în aceeași direcţie de mers şi era condus de un bărbat din judeţul Prahova.

În urma accidentului, D.V., şoferul care a provocat accidentul, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, fără a rămâne internat.

Toţi conducătorii auto, implicați în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru a nu fi implicaţi în astfel de evenimente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când sunt în coloană, iar pentru un plus de siguranţă să mărească distanţa între vehicule.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax