Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Lunca Mureşului. Femeie rănită după ce un autoturism a lovit un excavator. Conducătorul utilajului nu avea permis şi a părăsit locul faptei

Publicat

excavator-parcat O femeie a fost rănită şi doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după un accident produs joi în Lunca Mureşului. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit un excavator, ce era condus de un bărbat ce nu avea permis. Acesta din urmă a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Alba, joi, 1 septembrie, în jurul orei 10.00, pe strada Mica din Lunca Mureşului, un bărbat de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un excavator, care circula regulamentar.

După producerea accidentului, şoferul excavatorului, un bărbat de 39 de ani din Lunca Mureşului, a părăsit locul producerii lui şi a fost identificat de poliţişti ulterior, pe raza comunei, ocazie cu care au constatat că acesta nu posadă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din Lunca Mureşului, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Aiud, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar faţă de şoferul excavatorului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax