Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Aiud: Două autoturisme s-au lovit după ce un şofer nu a dat prioritate unei maşini aflate în depăşire

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un bărbat de 56 de ani din Bucureşti a fost rănit în urma unei coliziuni între două autoturisme. Accidentul s-a produs după ce un şofer nu a dat prioritate maşinii în care se afla bărbatul.

Evenimentul rutier a fost anunţat la poliţie luni, în jurul orei 14.30 şi a fost semnalat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud.

L.P.C., de 25 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, care se afla în depășirea regulamentară a unei coloane de autovehicule.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager în autoturismul condus de femeie, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri medicale.

Faţă de L.P.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax