Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Vintu de Jos: A lovit cu mașina o femeie și și-a continuat drumul. Bărbat din Sebeș, cu dosar penal

Publicat

politie

accident politia masina politie Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sebeş este cercetat de polițiștii din Alba Iulia. Luni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vințu de Jos, a acroşat cu mașina o femeie şi şi-a continuat drumul. Victima a suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 octombrie, în jurul orei 14.10, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Vinţu de Jos s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că R.R., de 34 de ani, din comună, în timp ce se deplasa, pe strada Nicolae Bălcescu, pe marginea părţii carosabile, a fost acroşată de un autoturism care după producerea accidentului şi-a continuat drumul.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident şi pe şoferul acestuia, F.I., de 30 de ani, din municipiul Sebeş, pe numele căruia a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

În urma accidentului, victima a suferit leziuni uşoare la un braţ, fără a rămâne internată în spital.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    marți, 04.10.2016 at 13:28

    Din pacate zona aceea este foarte periculoasa din cauza drumului foarte ingust, a autobuzelor „Livio Dario” care se baga abuziv pe contrasens, si a localnicilor care neaparat trebuie sa mearga „pe asfalt” nu cat mai aprope de marginea drumului.
    Este evident ca lipsestre trotuarul dar asta nu inseamna ca pietonii nu se pot deplasa cat mai departe de axul drumului.
    Rog politia sa se sesizeze in privinta pietonilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax