Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiunile Poliţiei Alba, de Crăciun: Peste o sută de amenzi şi 9 permise de conducere reţinute. Ce sancţiuni au dat oamenii legii

Publicat

actiune poliita În perioada 24-26 decembrie, peste 182 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat zilnic pentru sărbători de iarnă în siguranţă. Au dat peste o sută de amenzi, în valoare de 38.999 de lei, iar 9 şoferi au rămas fără permise.

În weekend-ul de Crăciun, au fost intensificate acţiunile de menţinere a climatului de siguranţă publică, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente deosebite, potrivit IPJ Alba.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Alba au constatat 34 de infracţiuni, dintre care 24 de natură judiciară, 9 la regimul rutier, 1 conform Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive şi 4 de altă natură.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, au fost aplicate 109 de sancţiuni, în valoare de 38.077 lei, din care 39 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 54 privind circulaţia pe drumurile publice, 8 privind comerţul ilicit, una privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi 7 la alte acte normative.

Totodată, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

S-a intervenit la 119 de solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În continuare, poliţiştii vor fi zilnic la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax