Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O femeie din Alba Iulia şi-a acuzat fostul soţ de tentativă de viol

Publicat

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat telefonic să intervină la aplanarea unui conflict izbucnit la o locuinţă situată pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia, sâmbătă, în jurul orei 23.00.

La faţa locului, jandarmii au constatat că uşa de la intrarea în locuinţă era deschisă, iar în apartament se aflau mai multe persoane agitate. O femeie, îmbrăcată sumar, a povestit oamenilor legii faptul că fostul soţ încercase să întreţină raporturi sexuale cu ea, fără acord, prin violenţă.

Din verificările efectuate şi din relatările martorilor a reieşit că bărbatul, de 41 de ani, domiciliat în localitatea Gherţa Mică, judeţul Satu Mare, a venit în vizită la fosta soţie pentru a discuta anumite probleme privind împărţirea unor bunuri. După ce a fost primit în apartament, bărbatul a profitat de faptul că femeia se afla singură în locuinţă şi a intenţionat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta. Fiind întâmpinat cu un refuz categoric, sătmăreanul a devenit violent, agresând-o verbal şi rupându-i o parte din îmbrăcăminte, fiind oprit din această acţiune numai din cauza faptului că fiica minoră a femeii s-a întors pe neaşteptate acasă, însoţită de doi prieteni.

În cauză, jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, agresorul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de “tentativă la viol”, iar cercetările sunt continuate de către instituţiile abilitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax