Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba24.ro, disponibil în App Store. Cititorii ziarului care au iPhone și iPad pot descărca gratuit aplicația care le aduce cele mai noi știri din județ

Publicat

IMG_0846 Alba24.ro face încă un pas importat pentru a ține cititorii la curent în orice moment al zilei. Portalul de știri online a lansat, începând de astăzi, o aplicație pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare IOS. Aplicația care îți aduce cele mai noi știri se poate descarcă gratuit din App Store.

Cititorii Alba24.ro care au telefone și tablete cu sistem de operare IOS, iPhone și iPad, vor putea să citească cele mai noi știri, mult mai ușor. Alba24.ro a lansat o aplicație în App Store, care se poate descărca gratuit pe tablete și telefoane.

Aplicația se poate descărca foarte ușor tastând Alba24 în motorul de căutare al magazinului de aplicații Apple (App Store) și se folosește la fel de ușor. Cele mai noi știri vor apărea pe prima pagină însă se pot căuta și știri mai vechi.

Direct din aplicație se pot adăuga comentarii la articole folosind conturi de pe rețelele de socializare, se pot vedea videoclipurile adăugate în articole și se pot distribuii materialele prin apăsarea unui singur buton.

Nici cei care vor să trimită informații utile prin formularul „ȘTIREA TA” nu vor avea probleme și vor putea să atașeze orice sesizare, fotografie sau informație, direct de pe telefon sau tabletă.

Alba24.ro este ziarul online preferat de cei mai mulți locuitori din județului Alba. Știri și informații utile și verificate sunt furnizate non-stop de o redacție tânără și mereu pe fază. Când vrei să știi ce se întâmplă în Alba intră pe www.Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax