Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii au sărbătorit cu măsură: Doar 18 persoane au ajuns, în acest week-end, la spital

Publicat

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba au avut un week-end relativ uşor. Surprinzător, numărul persoanelor care au ajuns la spital, de Paşte, din cauza consumului de alcool a fost redus comparativ cu ceilalţi ani, iar cei care au trecut totuşi pragul unităţii spitaliceşti în aceste zile au fost diagnosticaţi cu indigestie.

Potrivit medicului Ioan Boilă, nu se semnalează o creştere a numărului de cazuri ce au necesitat intervenţii din partea doctorilor, în urma consumului excesiv de alcool şi se pare că, de acest Paşte, albaiulienii au sărbătorit cu măsură: ” Am fost de gardă în acest week-end, dar, surprinzător, nu am avut foarte multe cazuri. Nu avem deci o creştere comparativ cu anii anterirori şi pot să spun că ne menţinem în medie. În total, sâmbătă şi duminică am preluat aproximativ 18 persoane, dar care sufereau, în principal, de indigestie”.

Din fericire, oamenii mai au încă un motiv pentru a sărbători. Toţi cei care poartă numele de Gheorghe vor trebui să cinstească astăzi un pahar de vin cu prietenii, aşa că medicii nu pot răsufla încă uşuraţi. Aceştia îi sfătuiesc pe petrecăreţi să nu exagereze cu paharele şi asta pentru că mâncarea grea şi băutura în exces reprezintă calea sigură spre cabinetul doctorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax