Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Galda de Jos, succesul se măsoară în investiții realizate. Romulus Raica, pentru un nou mandat de primar

Publicat

Romulus Raica_Galda de Jos_primar PNL Comuna Galda de Jos a străbătut o perioadă de transformări importante, dezvoltându-se constant, în ultimii ani. Cea mai mare realizare a noastră este atragerea unor investitori importanți, care au generat o creștere a bugetului local de 18 ori față de anul 2000.

Banii s-au folosit în mod chibzuit: s-au modernizat toate școlile, s-au construit grădinițe noi în Oiejdea și Benic, s-au asfaltat majoritatea drumurilor comunale, s-a finanțat reabilitarea căminelor culturale și renovarea cabinetelor medicale.

Am atras și fonduri europene pentru reabilitarea drumurilor și am asigurat accesul la utilități, introducând apa și canalizarea în Galda de Jos, Oiejdea și Mesentea. Avem deja asigurată finanțarea, din bani europeni, pentru construirea unei creșe moderne în Galda de Jos, cu 25 de locuri.

În Benic, sunt în curs de execuție rețelele de apă și canal, dar și racordurile individuale, lucrările finalizându-se anul viitor. Rețelele de apă și canal se vor extinde, apoi, în Cetea și Galda de Sus.

Din fonduri guvernamentele am realizat baza sportivă și am asfaltat drumuri. S-a construit o capelă în Galda de Jos și este în curs de execuție o capelă în Oiejdea, urmând a se construi în toate localitățile comunei.

Pentru fondurile europene, avem deja pregătite noi proiecte: înființarea unui centru de asistență socială, extinderea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu Program Prelungit Galda de Jos, asfaltarea de drumuri vicinale pe tot teritoriul comunei, construirea de poduri în Oiejdea și Galda de Jos.

Sportul e la loc de cinste. Susținem echipa de fotbal, care joacă în Liga a III și ocupă un loc pe podium. Avem elaborată documentația și urmează să se obțină finanțare, pentru realizarea unei săli polivalente cu peste 500 de locuri. Totodată, vor demara lucrările de construire a unui vestiar la terenul de sport din Oiejdea.

Pe plan cultural, din anul 2009 Ansamblul „Floare de colț”, a participat la festivaluri naționale și internaționale. Vom continua și susținerea proiectelor în domeniul cultural.

Toate acestea le-am putut realiza doar cu susținerea dumneavoastră. La alegerile din 5 iunie voi candida, din nou, din partea Partidului Național Liberal. Eu și echipa de consilieri PNL vă așteptăm să ne susțineți și de acum înainte pentru că numai împreună putem reuși.

Romulus RAICA, Primarul Comunei GALDA de JOS

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. cetatean din galda de jos

    luni, 16.05.2016 at 21:20

    Hei hei……Domnule primar lasa-ti laudele. Satele arata ca dupa revolutie. Nimic nu s-a modernizat. Vorba vine. Ati facut doar lucruri de mantuiala. In fata primarie ani la rand a fost mizeria aia de statie de autobuz. Acum ca a venit nunta fiului dvs intr-o saptamana a iesit si iarba si pomii de cativa metri. Daca nu era nunta tot asa ramanea. Primaria …..o gramada de birouri…..nepotism in primarie…..tot asa. Haideti lasa-ti minciunile si laudele ca nu-si au locul. Sunteti om credincios ar fi cazul sa fiti om de cuvant si sa-i ajutati pe toti….nu doar pe cei care va voteaza …..ati furat destul. E o vorba sfanta> Dumnezeu nu doarme si vede tot ce e bine si e rau. Sa nu credeti ca nu vede ce face si nu veti fi pedepsit intr-o zi.

  2. Claudiu dragan

    joi, 19.05.2016 at 12:26

    Cetățeanule… Dumnezeu ne judeca pe toți tu ar trebui sa taci.cu asa un primar eu ma mândresc….Ar trebui sa nu se mai voteze la noi în Galda pentru ca noi aveam deja un primar.

  3. Fratele

    joi, 19.05.2016 at 15:55

    D-nul Dragan are dreptate dupa mintea lui nu ar mai trebuii sa se voteze in Galda de Jos pe el atat il ajuta mintea de aceea se afla in alta tara la munca de bine ce ia fost acasa in Galda de Jos(de taceai filozof ramaneai)
    E momentul sa va treziti oameni buni din visele false pe care le vedeti un parc „devastat” pardon a mai aparut unul nou (bineinteles cu ocazia alegerilor care fura ochii tuturor) si vreo 1 – 2 strazi chestii care trebuiau facute in timpul mandatului de primar tinand cont de BUGETUL Primariei
    De ce nu spune nimeni adevarul din Galda de Jos ca pute, rigolele sunt pline de mizerii, vara plin de praf de trece un camion nu se mai vede nimica, blocurile cate sunt 2-3 sunt praf si publere pe langa parcul cel nou facut va dati seama ce priveliste buna, Transavia se muta la Santimbru si in primul rand ca oamenii sunt SARACI (ca si d-nul Dragan care a zis ca-l voteaza inca pe actualul Primari) asta e viziunea de dezvolatare a Comunei Galda de Jos
    Articolul de sus „banii s-au cheltuit chibzuit” nici pe departe nu e facut de Primarie, e facut de partidul din care face parte pentru ca d-nul Primar nu stie sa lege bine 2 propozitii cap coada, dar sa revenim majoritatea investitilor sunt din fonduri UE si aici sunt sigur ca va pricepe sa va spuna domnul Primar contributia la aceste fonduri daca nu va spune el va spun eu 2-5 % maxim sau poate contributie 0
    Se puteau face multe nu stau sa le enumar (pentru ca nu fac campanie electorala) tind cont de BUGETUL comunei, de care nu prea cred ca o sa se bucure mult timp cu o asemenea echipa din cadrul primarie unde sunt neamuri si „prieteni” angajati, care acum sunt pusi sa spele mintiile oamenilor ca nu au acces la INFORMAȚIE cu cine sa voteze
    TREZIȚI-VA OAMENILOR BUNI

  4. Claudiu dragan

    vineri, 20.05.2016 at 05:51

    Vă e frica sa va puneți numele…. Treziți-vă voi pentru ca, dacă ați fi fost la putere voi inteligenții am fi morți de mult!!nu ați vrea cumva sa stați acasă cu curu în sus sa va vina primaru sa va mature strada sa va para bn ca aveți condiții în Galda ca dacă erau foștii primari nici nu stăteau cu voi de vorba.si lasă frate sa lucreze cine vrea în primărie ca și eu as face la fel. Invidia vă omoară

  5. Cetatean

    vineri, 20.05.2016 at 05:58

    Fratele. dragan nu e singurul plecat la munca în alta tara… Și fratele tău a fost plecat ști bine asta nu e vina primarului e vina celor mari de la conducerea voi pana la urma de ce va certați?și chiar tu..Fratele..
    Dacă candidezi la primărie Galda ar trebui sa te porți mai civilizat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax