Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Traian Gligor, candidat PNL: Ce investiţii în infrastructură s-au realizat la Bistra, în 12 ani

Publicat

Bistra optime interiorCea mai mare investiţie din comuna Bistra este asfaltarea drumului de 10 km Bistra – Poiană, cu realizarea de rigole, ziduri de sprijin, reabilitarea și refacerea totală de poduri. Toate străzile care pleacă din Drumul Naţional au fost asfaltate integral și a fost construit podul rutier peste râul Arieș, la Lunca Largă.

Ss-au reabilitat școlile, au fost amenajate spaţii recreative pentru tinerii din comună (sală de sport, teren de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă, părculeţ de joacă pentru copii). Au fost alocaţi aproape 600 de milioane de lei vechi din bugetul local pentru refacerea, modernizarea şi extinderea reţelei de iluminat public. S-a înființat Centrul Cultural şi s-a activat Corul Mixt din Bistra. Comuna are reţea de canalizare şi staţie de epurare.

Printre obiectivele de viitor ale primarului, se regăsesc: modernizarea drumurilor comunale și sătești şi amenajarea centrului comunei; întabularea gratuită a proprietăților din comună și actualizarea Planului Urbanistic General; sprijinirea întreprinzătorilor pentru obținerea de finanțări prin GAL si dezvoltarea turismului; asigurarea de beneficii și servicii sociale pentru persoanele nevoiașe sau cu situaţii speciale ; menținerea obiceiurilor, tradițiilor și evenimentelor culturale și sportive și identificarea de noi activități în viaţa socială, culturală și sportivă a locuitorilor comunei Bistra.

Traian Gligor are sprijinul ferm al Consiliului Județean Alba și al Președintelui Ion Dumitrel, care vor pune umărul, împreună cu el, la modernizarea, dezvoltarea şi prosperitatea comunei Bistra. ,,Am lucrat în folosul comunităţii. Nu a fost uşor, dar împreună cu echipa am reuşit.

Pe 5 iunie, dragi bistreni, vă cer să fiţi din nou alături de mine, de echipa PNL şi de Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel!”

Traian Gligor, primarul comunei Bistra

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ion

    miercuri, 01.06.2016 at 00:47

    12 ani? Eu zic ca ajunge. Ce-i prea mult, nu-i sănătos…. Schimbarea e benefica de fiecare data!

  2. Ion

    miercuri, 01.06.2016 at 00:55

    12 ani? Eu zic ca ajunge. Schimbarea e benefica de fiecare data, iar de aceasta data chiar mai mult decât atât.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax