Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au încercat să „spargă” un garaj de pe strada Orizontului din Alba Iulia. Patru bărbaţi sunt suspecţi de furt calificat

pol

Publicat

Patru bărbați din Alba Iulia cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani sunt cercetați de poliţişti, după ce au încercat să pătrundă prin efracție într-un garaj de pe strada Orizontului din Alba Iulia.

Poliţia Municipiul Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean cu privire la faptul că a observat patru persoane care au încercat să pătrundă prin efracţie într-un garaj situat pe strada Orizontului din Alba Iulia.

La locul indicat, s-a deplasat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, care i-au identificat, pe strada Gheorghe Şincai, pe cei patru suspecţi. Este vorba despre bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, toţi din Alba Iulia. În apropierea locului comiterii faptei, poliţiştii au găsit unelte folosite la pătrunderea prin efracţie, cu ajutorul cărora suspecţii ar fi încercat să distrugă încuietorile garajului.

Faţă de cei patru suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax