Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Balurile bobocilor din județul Alba, care urmează să se organizeze în cluburi, SUSPENDATE de ISJ. Motivul: Tragedia din București

Publicat

ISJ, Inspectoratul scolar judetean Toate balurile bobocilor care ar fi urmat să fie organizate în această perioadă de către licee în cluburile din județul Alba vor fi suspendate, în urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din București şi soldat cu 27 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi, a anunțat inspectorul general Marcela Dărămuș.

După ce vineri noaptea s-a produs o tragedie în Capitală și zeci de persoane au decedat în urma unui incendiu produs într-un club, ISJ Alba a decis să suspendate balurile bobocilor care urmează să se organizeze în județul Alba.

„Unităţile de învăţământ din județul Alba să verifice localurile, cluburile în care vor fi organizate petreceri şi baluri ale elevilor.
Așteptăm informări cu privire la aceste evenimente programate în perioada următoare.
Guvernul a decis instituirea a trei zile de doliu naţional, începând de sâmbătă, 31 octombrie.” a precizat șefa ISJ Alba, Marcela Dărămuș.

Un incendiu a avut loc, vineri noapte, în clubul Colectiv situat în complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitală. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a confirmat că numărul persoanelor decedate a ajuns la 27, iar cel al răniților la 184,  însă doar 146 dintre aceștia au rămas internați în spitale. 

În urma acestei tragedii, Victor Ponta a cerut, sâmbătă, autorităților competente ca în perioada următoare să demareze o verificare „la maximum prevăzut de lege” în cazul cluburilor de pe întreg teritoriul țării.

„Sigur, întotdeauna este bine să facem înainte lucrurile, dar cu atât mai mult în perioada imediat următoare, tot ceea ce ține de o verificare la maximum prevăzut de lege a îndeplinirii tuturor condițiilor a localurilor de acest gen. Trebuie să o facem ca să evităm pe viitor asemenea tragedii”, a declarat prim-ministrul în cadrul ședinței extraordinare de Guvern în care s-a decretat doliu național pentru trei zile pe întreg teritoriul României

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax