Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea, eșec până la capăt

Publicat

Echipa de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia nu trece prin cele mai bune momente. Echipa care evoluează în Divizia A la baschet feminin a suferit, duminică seară, al patrulea eșec consecutiv. Albaiuliencele au pierdut cu 70-39 (pe sferturi 18-11, 24-9, 6-12, 22-7) disputa cu Baschet Club Municipal Bega Danzio Timișoara, partidă desfășurată în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, sub privirile a aproximativ 500 de spectatori. ”Lipsa de concentrare la finalizare a făcut diferența, echipa ratează extraordinar de mult. Consider că ar trebui să avem mai multă răbdare în ofensivă. Nu vreau să vorbesc de trecut, dar, de când sunt eu principalul echipei, pot spune că trebuie să fim mai clari la finalizare”, a declarat antrenorul principal CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

CS Universitatea nu a mai câștigat din prima etapă, când s-a impus pe propriul teren în fața Universității Cluj. Chiar dacă echipa nu a mai câștigat de patru jocuri, George Lăncrănjan nu-și face griji în privința îndeplinirii obiectivului și anume clasarea în primele opt echipe pe țară. ”La începutul campionatului nu mi se părea îndrăzneț, acuma, după câteva etape, am văzut loturile adversarilor și pot spune că ne va fi greu, dar nu imposibil. Noi am adus câteva jucătoare care nu s-au integrat bine în echipă, ar trebui să avem o echipă mai coerentă”, a adăugat George Lăncrănjan.

Cea mai bună marcatoare a echipei din Alba Iulia a fost Elena Dincă; aceasta a reușit să înscrie 13 puncte. Ea a fost urmată de: Ana-Maria Chirilă (5), Adina Pop, Volha Tămărgeanu și Silvia Grădinaru (toate câte 4 puncte), Andreea Nemeș, Luiza Voinea și Alexandra Uiuiu (toate câte 3 puncte).

După șase etape disputate, din care echipa noastră a jucat doar cinci (o etapă a stat, din pricina numărului impar de echipe), CS Universitatea LPS Alba Iulia se află pe locul 5 în seria nord-vest a primei divizii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax