Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un șofer din Alba Iulia care a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni. Decizie dată după patru ani

trecere de pietoni

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia, condamnat după ce a produs un accident rutier în urmă cu patru ani. Accesta în timp ce conducea o mașină a lovit o femeie pe o trecere de pietoni, din Sebeș. 

Femeia a fost rănită și a avut nevoie de aproape 100 de zile de îngrijiri medicale. Deși fapta s-a petrecut în 3 noiembrie 2020, o condamnare în primă instanță a venit în 13 iunie 2024.

Accidentul s-a petrcut pe strada Dorin Pavel din Sebeș. Pe atunci șoferul avea 39 de ani, iar victima 59 de ani. O primă decizie a fost dată de Judecătoria Sebeș.

CITEȘTE ȘI: Șofer din Alba Iulia, trimis în judecată la doi ani după ce a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Sebeș

Potrivit magistraților, ”în rechizitoriu, în esență, s-a reţinut că la data de 03.11.2020, în jurul orei 17:16, în timp ce conducea un autoturism la trecerea pentru pietoni, a surprins-o și accidentat-o pe partea civilă, care se afla angajată regulamentar în traversarea drumului public prin loc permis, semnalizat și marcat corespunzător, din raportul de expertiză medico-legală rezultând că persoana vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 95-100 zile îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Ce pedeapsă a primit bărbatul după patru ani

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa a 8 luni de închisoare cu amânare. De asemenea societatea de asigurări a mai fost obligată la plata a 25.000 de euro cu titlul de daune morale.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax