Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei patru tineri care au tâlhărit o sală de jocuri în Alba Iulia au fost trimişi în judecată. Riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare

Publicat

inculpati talharie sala jocuri noroc alba iulia Cei patru tineri din Alba Iulia care au furat de la o sală de jocuri din Alba Iulia au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată. La primul termen de vineri, 27 martie, Judecătoria Alba Iulia a dispus menţinerea în arest preventiv a doi dintre inculpaţi, respectiv în arest la domiciliu pentru ceilalţi doi. Pedeapsa pentru tâlhărie calificată este, potrivit legislaţiei în vigoare, între trei şi 10 ani de închisoare.

Reamintim că în luna februarie, aceştia au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, iar în timp ce unul din ei i-a solicitat angajatei banii din încasări, altul a forţat ușa unei încăperi alăturate şi a sustras suma de aproximativ 10.700 lei, bani proveniți din încasări.

Poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia i-au identificat şi reţinut în 3 martie pe cei patru suspecţi, în urma a două percheziţii domiciliare.

Teodor Marian Capătă (32 de ani) şi Dan Viorel Maidan (27 de ani), cunoscuţi cu antecedente penale, au fost arestaţi preventiv, iar Judecătoria Alba Iulia a menţinut măsura, la termenul de vineri. Ceilalţi doi, Crinel Viorel Bordea (26 de ani) şi Iulian Bunea (24 de ani) sunt în arest la domiciliu.

În noaptea de 22/23 februarie, în jurul orei 3.45, cei patru au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, iar în timp ce unul din ei i-a solicitat angajatei banii din încasări un altul a forţat ușa unei încăperi alăturate şi a sustras suma de aproximativ 10.700 lei, bani proveniți din încasări.

Din primele date ale anchetei, în acest timp, Iulian Bunea a păzit uşa de acces în sale de jocuri, iar Crinel Vorel Bordea i-a aşteptat într-un autoturism cu ajutorul căruia şi-au asigurat scăparea.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că Bordea este cercetat de poliţiştii din Blaj sub aspectul comiterii infracţiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare şi delapidare, după ce, în 27 noiembrie 2014, a înscenat o tâlhărie, susţinând că, în timp ce conducea autoturismul unei societăţi de curierat, a fost atacat şi i-a fost sustrasă suma de 6.000 de lei.

Citeşte şi Tânăr din Alba Iulia, angajat la o firmă de curierat, cu dosar penal. A reclamat fals că a fost tâlhărit, ca să poată păstra banii din încasări

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax