Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei trei tineri albaiulieni care au participat la Concursul Miss şi Mister Tăcerea 2016 au câştigat premii la competiţia de la Satu Mare

Publicat

miss si miss tacerea 2016 echipa alba Cei trei tineri din Alba Iulia care au participat în weekend la Concursul de frumuseţe, talent şi perspicacitate Miss şi Mister Tăcerea 2016 s-au întors acasă cu premii frumoase. Aceştia au prins locuri pe podium la competiţia de la Satu Mare.

Adina Cristina Marian a câştigat locul 2, Răzvan Marian locul 3, iar Ionela Maria, locul 5.

Titlurile de Miss şi Mister Tăcerea 2016 au fost câştigate de Georgiana Teodora Silion, din București și Bogdan Malandici din Galați.

Concurenții au avut de trecut probe de prezentare, dar şi de talent și perspicacitate, reuşind să impresioneze publicul. Spectacolul a mai cuprins momente artistice şi o prezentare de modă.

Competiţia a fost organizată de Filiala Satu Mare a Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, cu participarea membrilor organizaţiilor din întreaga ţară. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Următoarea ediţie va fi organizată anul viitor, la Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax