|

UPDATE COD GALBEN de CEAŢĂ în judeţul Alba. Vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri

ceata drum masini 2Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat Cod Galben de ceaţă pentru judeţul Alba, valabil vineri până la ora 11:00. Atenţionări similare sunt şi în alte zone din ţară.

UPDATE: Codul Galben de ceață a fost prelungit până la ora 11:00.

Potrivit ANM, este vizată zona de câmpie a judeţului Alba. Este ceață în zonele joase ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m. De asemenea se vor semnala izolat depuneri înghețate.

Cod Galben de ceaţă mai este valabil vineri în mai multe județe printre care Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinți, Bihor, Timiș, Arad, Vrancea, Bacău, Vaslui, Botoșani, Galați, Neamț, Teleorman, Giurgiu, Harghita, Brașov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române semnalează că pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Buzău, Bihor, Cluj, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Satu Mare, Teleorman, Suceava şi  Vrancea circulația se desfășoară îngreunat, în condiții de ceață. Fenomenul este prezent și pe tronsonul kilometric 40 – 50 al Autostrăzii A2 București – Constanța și 316 – 354 al Autostrăzii A1 (între Sibiu şi Deva).

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

sursa: meteoromania.ro, politiaromana.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=548992avatar Publicat de pe 17 februarie 2017 şi actualizat pe 17 februarie 2017.
Publicat în Uncategorized.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andrei: Vauxhall serios? De cand? Se numeste opel.
  • Radu: Am vazut la unele posturi” minimum 9 ani in specialitatea postului”. ASTEA SUNT POSTURI CU DEDICATIE
  • stefan: foarte frumos. interesant articol. multumesc.
  • Vasile: As vota la orice ora revenirea in codul penal a pedepsei cu moartea pentru astfel de indivizi !
  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI