|

UPDATE COD GALBEN de CEAŢĂ în judeţul Alba. Vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri

ceata drum masini 2Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat Cod Galben de ceaţă pentru judeţul Alba, valabil vineri până la ora 11:00. Atenţionări similare sunt şi în alte zone din ţară.

UPDATE: Codul Galben de ceață a fost prelungit până la ora 11:00.

Potrivit ANM, este vizată zona de câmpie a judeţului Alba. Este ceață în zonele joase ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m. De asemenea se vor semnala izolat depuneri înghețate.

Cod Galben de ceaţă mai este valabil vineri în mai multe județe printre care Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinți, Bihor, Timiș, Arad, Vrancea, Bacău, Vaslui, Botoșani, Galați, Neamț, Teleorman, Giurgiu, Harghita, Brașov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române semnalează că pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Buzău, Bihor, Cluj, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Satu Mare, Teleorman, Suceava şi  Vrancea circulația se desfășoară îngreunat, în condiții de ceață. Fenomenul este prezent și pe tronsonul kilometric 40 – 50 al Autostrăzii A2 București – Constanța și 316 – 354 al Autostrăzii A1 (între Sibiu şi Deva).

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

sursa: meteoromania.ro, politiaromana.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=548992avatar Publicat de pe 17 februarie 2017 şi actualizat pe 17 februarie 2017.
Publicat în Uncategorized.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • dddd: Ma uitam acum intr-un calendar si stupoare: pe data de 25 februarie si crestinii greco -catolici il sarbatoresc...
  • violeta matei: am platit taxa in anul 2010,nu o mai pot recupera?
  • Mdda: Saracii pelerini, nu au avut bani de hotel. Si pentru copiii orfani si care nu au ce manca de ce nu au ridicat...
  • ab2000: Va plangeti toata ziua ca e parcare cu plata, dar cand mergeti in alte orase (Cluj, Sibiu, etc) platiti...
  • Ionel: Deci producatorii de placi de baza nu au decat sa faca un update in managemetul I/O prin care stingerea si...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI