|

Comunicat PSD Alba: Organizația județeană a partidului susține Guvernul Grindeanu și pe președintele Liviu Dragnea

psdÎn urma consultării membrilor Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba, miercuri, 15 februarie, au fost adoptate trei rezoluţii importante ce se referă la susţinerea Guvernului Grindeanu, a preşedintelui partidului Liviu Dragnea precum şi propunerea sancţionării disciplinare a primarului de Iaşi, Mihai Chirică pentru modul nestatutar în care a făcut o serie de declaraţii publice ce exprimă puncte de vedere personale.

Având în vedere recentele evenimente interne și internaționale, pentru întărirea structurilor interne ale PSD, PSD Alba consideră că președintele Liviu Dragnea este singurul care poate menține unit partidul și poate asigura păstrarea guvernării.

„Luptele interne nu ar face decât să vulnerabilizeze guvernarea, ceea ce își doresc adversarii noștri, chiar dacă acest lucru duce la instabilitate politică și afectează poziția României. Atât timp cât la conducere se va afla Liviu Dragnea alături de o echipă strâns unită, Partidul Social Democrat va avea competența și forța pentru a desfășura o activitate politică și o guvernare performantă.

Ne afirmăm întregul sprijin faţă de liderul partidului, preşedintele Liviu Dragnea, care a avut un rol capital atât în elaborarea Programului de Guvernare al PSD cât şi în câştigarea alegerilor generale din decembrie 2016.

Preşedintele Dragnea a depus constant eforturi şi a reuşit să menţină unitatea partidului în momente cheie, iar păstrarea coeziunii interne şi victoria în alegeri i se datorează într-o mare măsură”, se precizează într-un comunicat al PSD Alba.

De asemenea, Organizația Judeţeană a PSD Alba îl susţine necondiționat pe premierul Sorin Grindeanu și echipa guvernamentală în implementarea programului de guvernare.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=548803avatar Publicat de pe 15 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Comunicat PSD Alba: Organizația județeană a partidului susține Guvernul Grindeanu și pe președintele Liviu Dragnea”

  1. respect chirica. la alba avem unu breaz și unu darz dar nu se văd în trandafiri

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Sasu Hani: Dimofte Cornelia…..Pentru cei care nu ştiu ( din cauza tinereţii …) şi pentru cei care nu vor...
  • Sasu Hani: ,,Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a propus sancționarea conducerii...
  • Bomba Atomica: Primaru Hava e de vina ! tiganii il voteaza si el le da ajutoare sociale si ii apara de amenzi ! Cati...
  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI