Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Continuă lucrările de reparaţii şi asfaltare a străzilor în Oarda

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia anunţă că lucrările de reparaţii drumuri şi îmbrăcăminţi asfaltice prevăzute pentru această perioadă continuă în cartierul Oarda.

“Începând de azi se disponibilizează utilajele în zonă, iar de mâine vor începe lucrările de plombare în întreg cartierul, cu prioritate pe străzile pe care s-a introdus canalizarea”, transmite administraţia locală.

Prima arteră vizată în Oarda este strada Biruinţei (din vecinătatea sediului Mova), iar ulterior se vor repara toate celelalte străzi afectate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. puican stefan

    luni, 10.06.2013 at 22:11

    asfalt;area este bine venita ,dar cred ca mai necesar pentru populatie este si amenajarea macar a unui trotuar si a rigolelor de scurgere a apei de ploaie deoarece din lipsa rigolelor apa de ploaie formeaza adevarate lacuri ,de aceea sa deteriorat asfaltul ;pentru mai multe detali si daca doriti sa vizitati zana [strada biruintei ,sediu mava] va rog sunati la telefon o745616090

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax