Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Descoperă Rowmania la Alba Iulia: Echipa ISU Alba a câștigat concursul de vâslit în canotci pe râul Mureş

Publicat

Sâmbătă, 12 echipe s-au prezentat în apropierea podului din Partoș care străbate râul Mureș, înspre Sebeș, pentru a lua parte la un eveniment promovat de Ivan Patzaichin, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint, la caiac-canoe.

Prima competiție de caiac-canoe desfășurată în Alba Iulia a fost destul de promițătoare. Aproximativ 120 de concurenți au luat startul la „Descoperă RowMania”. În concursul propriu-zis de 10+1 au participat 12 echipe, printre care copii în vârstă de 7-8 ani (aceștia au concurat alături de părinții lor) până la adulți cu vârsta cuprinsă între 50-60 de ani.

Marea câștigătoare a fost echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a învins în finală echipa Unlimited Activ Sportiv și STP-ul. Formația câștigătoare va participa la Tulcea în perioada 30 august – 1 septembrie la marea finală a competiției.

Vezi mai multe detalii şi galerie foto pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax