Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din noiembrie: Încep „Galele toamnei” la Alba Iulia. Vezi calendarul evenimentelor care vor avea loc până la sfârșitul anului

Publicat

Am intrat în cea de-a unsprezecea lună a lui 2012, iar oamenii încep să se gândească din ce în ce mai mult la sfârșitul anului. Mai mult ca oricând, în acest an am avut parte, încă din primăvară, de sărbători și festivaluri dintre cele mai reușite de muzică, film, teatru, iar albaiulienii și locuitorii din județul Alba au avut motive de distracție și voie bună. Odată cu sosirea toamnei și a iernii, evenimentele dobândesc mai degrabă o tematică ce evidenţiază performanțele de pe parcursul anului, dar nu numai. Iată ce evenimente ne mai așteaptă până la sfârșitul anului:

10 noiembrie – „Între două lumi”, expoziție de pictură și concert, organizată de Centrul de Cultură „Augustin Bena” la Teatru de Păpuși „Prichindel”

16 – 18 noiembrie 2012 – Festivalul – Concurs de Muzică Folk „Ziua de mâine”, în cadrul căruia, pe scenele albaiuliene vor urca, pe lângă participanții în concurs și nume mari ale muzicii românești (Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Ducu Berți și mulți alții).

29 noiembrie – 1 decembrie – Congresul Spiritualității Românești, ediția a XVI-a, în care oameni de cultură din țară și din străinătate vor prezenta lucrări prin care participanții vor încerca să găsească soluţii concrete la problemele cu care se confruntă comunităţile româneşti, în condiţiile globalizării şi ale crizei economice mondiale.

13 decembrie – Gala „Best of Business”, în care firmele din județul Alba sunt premiate pentru activitatea și meritele din anul precedent

16 decembrie – Gala Sportului, în care, ca în fiecare an, vor fi premiați cei mai buni sportivi ai anului, la Alba Mall

18 decembrie – Gala Performerilor, în care vor fi recompensați cei mai buni elevi din județul Alba,la Alba Mall

În proximitatea sărbătorilor de iarnă, vor avea loc o mulțime de concerte de colinde și evenimente tematice. Vom reveni cu amănunte despre programul evenimentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax