|

DUMINICĂ | Skirt Bike la Alba Iulia: Parada cu biciclete, flori, fete cochete, dar și băieți cool, pornește din Piața Cetății

Pentru al doilea an consecutiv, Cetatea Alba Carolina și orașul Alba Iulia vor fi străbătute de cele mai frumoase biciclete, conduse de fete cochete și băieți cool. Parada Skirt Bike 2014 se va desfășura duminică, 6 iulie, în Alba Iulia, simultan cu Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iași, la Arad a avut loc pe 8 iunie, iar la Constanța pe 15 iunie. Skirt Bike Alba Iulia va porni din Piața Cetății, la ora 17.00. Participanții sunt invitați să își împodobească bicicletele în cele mai inedite moduri, iar organizatorii promit o mulțime de surprize.

„Măcar o dată sau de două ori pe an, femeile pot pedala în siguranță pe stradă, alături de alte femei, îmbrăcate elegant, așa cum probabil nu o fac în mod obișnuit, la o paradă dedicată lor. Mai mult decât atât, la SkirtBike se creează prietenii frumoase, se claxonează pe stradă când se întâlnesc pe două roți. Frumuseţea oraşului, energia de care ne umple ciclismul şi fetele minunate din oraşul nostru au au creat SkirtBike Alba Iulia. Evenimentul se se adresează femeilor interesate de partea frumoasă a vieții, atente la tendințe şi care aleg să se menţină sănătoase”, transmit organizatorii.

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi. Acţiunea a fost lansată în 2010, iar anul acesta, pe lângă Bucureşti, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Iasi, Sibiu, Timisoara, Brasov, Arad, se va organiza şi la Alba Iulia.

SkirtBike îşi propune să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mijloc de transport de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea sau imaginea, putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea şi frumuseţea.

Traseul Skirt Bike 2014 la Alba Iulia:

Vedeți aici detalii și imagini de la ediția de anul trecut a Skirt Bike Alba Iulia:

FOTO | SkirtBike – Parada bicicletelor “chic” în Alba Iulia: Zeci de bicicliști au traversat Cetatea, Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei

URL scurt: http://alba24.ro/?p=326508avatar Publicat de pe 5 iulie 2014 şi actualizat pe 6 iulie 2014.
Publicat în ACTUALITATE, BREAKING NEWS, Timp liber.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “DUMINICĂ | Skirt Bike la Alba Iulia: Parada cu biciclete, flori, fete cochete, dar și băieți cool, pornește din Piața Cetății”

  1. Oare vin si turisti? Daca da,apa de la robinet este tocmai buna sa ne recomande ca orasul cu ce-a mai scumpa apa din tara si cea mai maro. Multumim din inima TOVARSI pt. reclama.

  2. corect, ne fura pe fata …fara rusine …

  3. Nu va mai plangeti de apa din Alba daca nu ati fost in alte orase. Oameni nepoti ce sunteti .

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • bmw: dacia a intrat pe culoarea rosie a semaforului
  • Dorina: Intre Teius si Alba se circula fff incet, dezamagitor…, care este motivul?
  • Criss: Chiar acum se pregatea unul sa ma intepe. Deci e clar si in Bucuresti este acest tip de tantar tigru!
  • Tara lui Papura Voda: Mainile si picioarele amputate celor prinsi la volan, bauti, fara permis, bauti si fara permis,...
  • kolben: minimul pe economie +14% ( variabil,dar nu mai putin de 10%) din brut .. iar cei mai vechi sau..cu pile ajung...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI