|

Excluderea lui Gheorghe Damian și a lui Ioan Florea din PSD, „pasată” la nivel central. Comitetul Executiv Național va avea ultimul cuvânt

17078357_1395684560453140_657937203_nExcluderea primarului Gheorghe Damian și a lui Ioan Florea din PSD Alba se află în mâna Comitetului Executiv Național, potrivit președintelui PSD, Ioan Dîrzu. Deși la nivel local s-a decis demiterea celor doi, se pare că ultimul cuvânt îl va avea conducerea centrală, conform noului statut al partidului. Totuși, Damian a primit în scris decizia de excludere, pe care a contestat-o.

VIDEO: Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian a primit decizia de excludere din PSD. Frica de concurență, motivul demiterii

La aproape trei luni de când PSD Alba a decis să renunțe la Gheorghe Damian și Ioan Florea, lucrurile nu sunt încă lămurite și cei doi nu au fost excluși în mod oficial, deși Damian ar fi primis decizia în scris.

Ioan Dîrzu aruncă responsabilitatea în curtea Comitetului Executiv Național și spune că acolo se va lua decizia finală.

„Discuția și propunerea noastră, a organizației județene, este înaintată către Comitetul Executiv Național care va lua decizia la momentul în care o consideră necesară. Noi ne menținem punctul de vedere și organizația și-a asumat decizia”, spune Ioan Dîrzu.

Motivul pentru care cei doi au fost excluși din PSD rămâne încă incert. Se pare că este vorba de o trădare și că cei doi ar fi „săpat” la temelia fotoliului de președinte a lui Dîrzu.

„După mai multe declarații în care s-au tras niște concluzii, noi am discutat în interiorul partidului toate aspectele și am spus și atunci ceea ce vă putem spune și acum, că organizația are nevoie de unitate, de a pune în practică ceea ce decide și nu avem nevoie de chestiuni care să ducă la duplicitate, la trădare sau la alte aspecte de genul ăsta și permiteți-mi să nu intru în mai multe de detalii și aceste lucruri să rămână în interiorul organizației. Decizia s-a luat în interiorul organizației și decid să le mențin în interiorul familiei PSD”, a mai declarat Ioan Dîrzu.

Potrivit lui Dîrzu, deși în interiorul organizației Alba s-a stabilit clar demiterea celor noi, noul statut al partidului prevede ca astfel de decizii să fie luate de CEXN atunci când este vorba despre persoanele aflate în funcții de conducere.

„O să vedem decizia Comitetului care este forum superior și decizional. Conform statului PSD, persoanele cu funcții de conducere în organizațiile locale sunt confirmate excluderii sau sancțiunilor luate de către Comitetul Executiv Național. Eu sunt convins că decizia va fi una corectă, cu argumente și credem că va fi una conform cu decizia Comitetului Executiv Județean”, a mai spus Dîrzu.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=551284avatar Publicat de pe 2 martie 2017
Publicat în EVENIMENT, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • iulia: Asa si care e problema cu aceasta nominalizare ? Dar pe fosta lui Jidveian ce o recomanda pentru postul de...
  • Emilia: Urmeaza o lege prin care guvernul o sa ne conditioneze si in cat timp sa murim dupa pensionare, maxim 36 de...
  • Gogu: Popa marcela esti sigura ca ,,se va efectua,,?eu am doar 8 clase…dar cred ca fiind la plural...
  • Andreea Mezei: Spatiul a fost concesionat. Este acelasi patron. S-a schimbat numele și specificul localului.
  • Fif: E patronul de la Habitat, care s-a inchis. Studio nu are legatura cu Habitat, decat ca este in aceasi locatie :)

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI