Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeia din Livezile, dată dispărută de o săptămână, găsită MOARTĂ. Cadavrul a fost descoperit la 2 km de comună

Publicat

femeie disparuta Femeia de 78 de ani din comuna Livezile, care a dispărut de la domiciliu pe data de 10 decembrie a fost găsită moartă. Cadavrul femeii a fost găsit în locul numit „Trăuaci”, la o distanţă de circa 2 kilometri de comună. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă.

Marţi, în urma scotocirilor efectuate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud împreună cu voluntari din comuna Livezile, a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de 78 de ani, din comuna Livezile. Aceasta era dispărută de la domiciliul său din după amiaza zilei de 10 decembrie.

De la dispariţia sa, poliţiştii au organizat zilnic activităţi de căutare şi scotocire a împrejurimilor comunei Livezile, iar în după amiaza zilei marţi, în urma căutărilor la care au participat 10 poliţişti şi 4 voluntari, cadavrul femeii a fost găsit în locul numit „Trăuaci”, la o distanţă de circa 2 kilometri de comună.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.

În 11 decembrie, la ora 08.30, Postul de Poliţie Livezile a fost sesizat de către o femeie din comună, cu privire la faptul că soacra sa, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii şi au fost efectuate verificări în zona localităţii Livezile şi în vecinătatea acesteia, la rudele femeii şi în locurile în care obişnuia să se deplaseze. În cauză a fost dispusă urmărirea la nivel naţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax