Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din județul Arad, cu punct de lucru în Șugag, amendată de ITM Alba pentru “munca la negru”. Amenzi de peste 16.000 de lei date de inspectori

Publicat

itm alba 2Inspectorii ITM Alba au sancţionat o firmă din județul Arad – punct de lucru Șugag, pentru „munca la negru”, fiind depistată cu un angajat fără forme legale. În total, inspectorii au dat amenzi de peste 16.000 de lei în urma controalelor efectuate.

În perioada 17-21 noiembrie, inspectorii ITM Alba au verificat în domeniul relaţiilor de muncă 53 de agenţi economici cu un număr total de 676 de salariaţi şi au constatat 53 de nereguli. Au dat amenzi de 11.300 lei, una dintre ele pentru “munca la negru”.

Societăţi comerciale sancţionate:

– Game Play SRL Ghioroc din județul Arad – punct de lucru Şugag – o persoană fără forme legale de angajare – amendă 10.000 lei.

În sectorul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 33 de firme, constatate 48 de nereguli şi aplicate opt avertismente şi două amenzi în cuantum de 5.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax