Contacteaza-ne si pe

ECONOMIE

Un colos din China cumpără ELIT Cugir și VERICOM, două firme ce aparțin milionarului albaiulian Dorin Mateiu. WH este cel mai mare procesator de carne din lume

Publicat

elit fabricaCompania Elit SRL din judeţul Alba va fi cumpărată de investitori chinezi. Grupul chinez WH este interesat şi de Vericom SRL, valoarea tranzacției pentru cele două companii nefiind dată publicității, transmite Reuters.

WH Group Ltd, proprietarul Smithfield Foods, cea mai mare companie de creștere a porcinelor și procesare a cărnii de porc din lume, își extinde astfel operațiunile pe piața din Europa, potrivit Agerpres.

Tranzacția trebuie aprobată de autoritățile de reglementare, a informat grupul chinez.

elit vericom 1Elit și Vericom operează trei facilități de procesare a cărnii, cinci centre de distribuție în România și au aproximativ 12.000 de clienți. Cele două companii au acelaşi proprietar, din 2009. Atunci, Elit, controlată de omul de afaceri albaiulian Dorin Mateiu, a cumpărat Vericom.

În august, WH Group, prin intermediul Smithfield, a achiziționat în Polonia companiile Pini Polska, Hamburger Pini și Royal Chicken, ca parte a eforturilor de extindere pe piața din Europa.

În România, Smithfield Ferme operează 46 de ferme active în județele Timiș și Arad, la care se adaugă patru unități de creștere suine și două fabrici ultramoderne de nutrețuri combinate.

SC Elit SRL unul dintre cei mai mari procesatori de carne din țară, îi aparţine miliardarului Dorin Mateiu, aflat printre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Alba şi din România. Anul trecut, Elit a raportat afaceri în valoare de 75 milioane de euro, înregistrând un profit de aproape 8 milioane de euro.

Vezi şi Firma miliardarului Dorin Mateiu, SC ”Elit” SRL, a ieșit din insolvență. Tribunalul Alba dispune reluarea activității economice normale

Asociaţii celor două companii, potrivit termene.ro:

elit vericom 2Elit SRL: Dorin Mirel Mateiu, Voicu Vuşcan – administrator

Vericom 2001 SRL: Anca Luciana Pîrvu (Elit SRL Cugir), Adrian Cristian Orădan – administrator

Potrivit portalului termene.ro, Elit SRL a avut în 2016 cifră de afaceri de 339.218.546 lei, profit de 34.449.753 lei şi 1.173 de angajaţi. Firma are o vechime de 15 ani, fiind înregistrată din 13 februarie 2002.

Vericom 2001 SRL şi-a început activitatea în mai 2001, în domeniul comerţ cu amănuntul al cărnii şi produselor de carne. Din 2002, începe fabricarea de produse din carne, inclusiv a cărnii de pasăre, ceea ce a determinat la schimbarea domeniului principal de activitate – Prepararea produselor de carne (inclusiv din carne de pasăre). Pe baza evoluţiei cifrei de afaceri şi a cererii de extindere a capacitatii de productie, s-a decis extinderea procesării cărnii la 17-20 tone/zi, ceea ce a determinat realizarea investiţiei si anume la achizitionarea terenului si cladirii existente situata pe strada Drumul între tarlale,, sector:3, Bucuresti, după cum se precizează pe site-ului firmei.

Potrivit termene.ro, Vericom a avt anul trecut cifră de afaceri de 93.202.908 lei, profit de 7.217.873 lei şi 286 de angajaţi.

*Alba24 folosește informații oferite de  Termene.ro –  Portal Juridico-financiar Monitorizare firme & dosare – instrumentul de căutare și informare preferat de profesioniști. Acesta cuprinde date juridice și financiare despre toate firmele din România, informații relevante din dosarele de pe rolul instanțelor de judecată, precum și o serie de funcții menite să-ți faciliteze activitatea de zi cu zi.

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
2 Comentarii

2 Comments

  1. pilu

    marți, 26.09.2017 la 16:44

    Chestia asta se stia pe piata de cateva luni.Tipic securistic.Asa si la condimente si lapte. Azi maine urmeaza Albacher,s.a.m.d.

  2. pilu

    marți, 26.09.2017 la 16:45

    x

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: DOUĂ ACCIDENTE pe AUTOSTRADĂ, între Sibiu şi Sebeş, la Aciliu. Trafic îngreunat şi persoane rănite

Publicat

Traficul pe autostrada A1 pe sensul dinspre Sibiu spre Sebeş a fost îngreunat, marţi după-amiaza, din cauza a două accidente rutiere, produse la distanţă de aproximativ un kilometru. Două persoane au fost rănite.

Din primele date, la kilometrul 275, o autoutilitară a acroşat două TIR-uri ce circulau în faţa sa. Şoferul autotutilitarei a rămas prins în caroseria maşinii.

La kilometrul 276, altă autoutilitară, ce tracta o platformă cu autoturisme, a intrat în balans şi s-a răsturnat. O persoană a fost rănită uşor.

Ambele accidente s-au produs în zona Aciliu.

Traficul rutier este îngreunat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, la ora 15.30, că pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş, în zona localităţii sibiene Aciliu, au avut loc două evenimente rutiere: unul în care a fost implicată o platformă care transporta un autoturism (la km 276+500 de metri) şi altul în care au fost implicate o autoutilitară şi două autotrenuri (la km 275). Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe banda numărul 2.

Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia amână punerea în executare a mandatului european pentru Arigannelo Pasqualino

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a amânat punerea în aplicare a mandatului european emis pe numele omului de afaceri italian Arigannelo Pasqualino, până la sosirea din Italia a sentinței de condamnare care stă la baza acestuia, în condițiile în care Pasqualino pretinde că este vorba despre o eroare. În același timp, instanța a menținut arestul la domiciliu al acestuia, până în data 6 martie.

Avocata lui Arigannelo Pasqualino a spus instanței că în mandatul internațional de arestare nu este vorba despre omul de afaceri stabilit la Alba Iulia ci despre un asociat unic al fostei firme a acestuia.

De asemenea, a spus că nu a fost declarat mort de către familie, cum a scris presa italiană și cum a menționat comunicatul IGPR și chiar a depus un înscris din partea fiului său.

În plus, aceasta a mai cerut ca Pasqualino să fie lăsat liber întrucât este bolnav și are nevoie să se deplaseze la Cluj Napoca pentru schimbarea tratamentului. Mai mult, a asigurat avocata, nu există indicii că ar vrea să se sustragă sau să plece din țară, fiind în interesul său să rămână pentru a clarifica situația. Avocata a mai invocat și afacerile pe care le are în România omul de afaceri italian, care nu i-ar permite să plece, printre care și niște lucrări la Autostrada Sebeș – Turda.

Instanța a fost de acord să mai aștepte încă două săptămâni sentința și a dat un nou termen.

”Mort” în Italia, afacerist în România

Potrivit IGPR, cetățeanul italian era urmărit de autoritățile din Italia pentru bancrută frauduloasă şi a fost depistat de polițiștii români, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. Bărbatul de 62 de ani, urmărit internațional, a fost depistat la Alba Iulia.

„Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de bancrută frauduloasă, fiind condamnat la  pedeapsa închisorii de 9 ani, 3 luni și 29 zile de închisoare. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicatul IGPR.

În data de 6 februarie, Curtea de Apel Alba Iulia a decis arestarea la domiciliu a omului de afaceri.

Ariganello Pasqualino a negat și atunci în faţa instanţei acuzaţiile şi condamnarea din Italia, susţinând că nu a avut firme în Italia şi nici nu a desfăşurat activităţi economice. Pasqualino a înfiinţat în Alba Iulia SC Trustul de Construcţii Industriale SRL, care a avut o activitate economică importantă în anii 2000. Italianul mai deţinea la Alba Iulia şi restaurantul Nettuno, situat la ieșirea din Alba Iulia, spre Aiud.

În urmă cu 11 ani, respectiv în 2007, firma a cumpărat ruinele fostei fabrici Refractara din Alba Iulia. Din cele zece milioane de euro pe care trebuia să le dea, a plătit doar 2 milioane.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Așezământ social pentru persoane vârstnice, deschis în comuna Unirea. Serviciile oferite

Publicat

Un nou aşezământ social pentru persoanele vârstnice, cu o capacitate de 30 locuri, a fost deschis în localitatea Unirea. Oferă servicii permanente de cazare, asistență medicală non stop, consiliere duhovnicească și activități recreative.

Așezământul social „Acoperământul Maicii Domnului” este administrat de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Camerele spațioase sunt amenajate cu trei sau patru paturi, dotate cu mobilier nou și modern, sunt echipate cu televizor și dispun de grupuri sanitare. La fiecare etaj al clădirii există un oficiu pentru servirea mesei, iar la parter se află bucătăria și sala de mese. Pentru confortul și siguranța beneficiarilor, locația este supravegheată video 24 de ore din 24, transmite Asociaţia Filantropia.

O echipă de profesioniști formată din asistente medicale, infirmiere și personal de serviciu oferă beneficiarilor servicii medicale permanente dintre care amintim: monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor, consultații la medicul de familie și recoltare analize medicale, masaj de relaxare sau activități de întreţinere şi igienă personală. De asemenea, familiile beneficiarilor sunt informate permanent de starea de sănătate a acestora.

În ceea ce privește nutriția, meniul pregătit zilnic de către personal calificat este unul echilibrat și personalizat în funcție de starea de sănătate a beneficiarilor.

În cadrul așezământului social, vârstnicii beneficiază și de consiliere duhovnicească și sunt implicați în diverse activități recreative.

„Slujirea de la Altar se continuă dincolo de zidurile lui prin iubire milostivă față de cei ,,cuprinși de boli și suferinți”, beneficiari ai Centrului rezidențial Acoperământul Maicii Domnului de la Unirea. Este o ocazie ce trebuie valorificată pentru a sluji celuilalt, a sluji viața, chiar și atunci când aparent el nu mai poate oferi nimic, când nu sărăcia și anii ninși sunt o povară, ci mai ales singurătatea este greul pentru ei. Cu o echipă de oameni inimoși, cu spirit de dăruire și afectivitate, oferim serviciu permanent de îngrijire în centrul nostru, ca ei să se simtă Acasă, dincolo de Casă”, a spus părintele coordonator Cosmin Gherasim.

Așezâmântul social „Acoperământul Maicii Domnului” din Unirea reprezintă o investiție a Primăriei și Consiliului Local Unirea, cu drept de administrare și folosire de către Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Unirea.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

S-au înmulţit incendiile cauzate de scurtcircuite la aparate electrice. Recomandări ISU Alba pentru locuitori

Publicat

Statistica incendiilor înregistrate în ultimii ani arată o frecvenţă mare a celor izbucnite din cauza utilizării necorespunzătoare a aparatelor electrice, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba. Instituţia oferă recomandări locuitorilor pentru prevenirea situaţiilor nedorite.

Pentru a nu constitui cauze de incendiu, instalaţiile electrice vor fi întreţinute, verificate şi utilizate în condiţiile prevăzute în reglementările tehnice de specialitate şi documentaţiile producătorilor de echipamente. În acest sens, se interzice:

– înlocuirea siguranţelor, releelor de protecţie şi a întreruptoarelor automate cu altele necalibrate;

– racordarea unor consumatori care depăşesc puterea nominală a circuitelor;

– încărcarea instalaţiei electrice peste sarcina admisă;

– nerealizarea unor contacte electrice perfecte, sigure în timp şi uşor de verificat;

– lăsarea neizolată a capetelor conductoarelor electrice, în cazul demontării parţiale a unei instalaţii;

– folosirea legăturilor provizorii prin introducerea conductoarelor electrice, fără ştecher, direct în prize;

– utilizarea receptorilor de energie electrică ( radiatoare, reşouri, fiare de călcat, ciocane de lipit etc.) fără luarea măsurilor de izolare faţă de materialele şi elementele combustibile din spaţiul sau încăperea respectivă;

– utilizarea lămpilor mobile (portative) alimentate prin cordoane improvizate şi/sau uzate;

– utilizarea radiatoarelor şi a reşourilor electrice neomologate sau în alte locuri decât cele stabilite prin instrucţiuni sau agremente tehnice;

– folosirea în stare defectă, uzată şi/sau cu improvizaţii a instalaţiei electrice şi/sau a receptorilor electrici;

– suspendarea corpurilor de iluminat direct de conductoarele de alimentare, dacă aceasta nu este prevăzută din fabricaţie;

– folosirea la corpurile de iluminat, a filtrelor de lumină ori a abajururilor improvizate, din carton, hârtie sau din alte materiale combustibile;

– aşezarea pe motoarele electrice a unor materiale combustibile precum cârpe, hârtii, folii de mase plastice, lemn sau altele similare;

– neasigurarea aceluiaşi nivel de izolaţie ca şi al conductoarelor la legăturile electrice; amplasarea perdelelor sau a altor materiale textile în apropierea becurilor de tip incandescent;

– pozarea conductorilor electrici direct pe materialele de construcţie combustibile;

– introducerea în interiorul panourilor, nişelor, tablourilor, canalelor sau a tunelelor electrice, a obiectelor de orice fel;

– utilizarea radiatoarelor, aerotermelor şi a reşourilor electrice improvizate sau cu defecţiuni;

– amplasarea conductorilor electrici aflaţi în funcţiune sub covoare, mochete sau preşuri;

– efectuarea lucrărilor de întreţinere, revizii şi reparaţii de către personal neautorizat.

Aparatele electrice portative (mobile) se vor folosi numai cu ştecher şi conductoare corespunzător izolate şi în bună stare de funcţionare, iar pe timpul cât sunt sub tensiune se va asigura supravegherea lor.

La terminarea programului de lucru, instalaţia electrică va fi scoasă de sub tensiune, cu excepţia iluminatului de siguranţă şi a instalaţiei de alimentare a receptoarelor cu rol de securitate la incendiu.

La toate tipurile de tablouri electrice, legăturile trebuie realizate conform reglementărilor, iar în apropierea acestora se interzice păstrarea materialelor şi a substanţelor combustibile, precum şi blocarea accesului la acestea.

La tablourile capsulate, garniturile de etanşare vor fi în bună stare şi bine strânse (fixate).

Se interzice legarea directă la bornele tabloului de distribuţie a lămpilor de iluminat, a motoarelor electrice sau a altor consumatori de energie electrică.

Instalaţiile şi sistemele de captare şi scurgere la pământ a sarcinilor electrostatice se vor menţine în bună stare de funcţionare, la parametrii prevăzuţi.

Este interzisă exploatarea instalaţiilor cu elemente metalice nelegate la pământ sau cu instalaţii de punere la pământ incomplete, defecte sau necorespunzătoare din punct de vedere al rezistenţei ohmice.

Se interzice folosirea motoarelor şi a aparatelor electrice cu carcasele şi capacele demontate sau în condiţii în care să nu asigure răcirea lor printr-o bună circulaţie a aerului din jur.

Instalaţiile electrice scoase de sub tensiune temporar sau definitiv se vor marca în acest sens.

În construcţiile în care se utilizează tensiuni electrice diferite, valorile acestora se vor marca la prize.

În cazul producerii unui incendiu:

– se vor anunţa în timp operativ serviciile profesioniste pentru situaţii de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112;

– se vor evacua materialele combustibile din zona focarului;

– se vor deconecta obligatoriu instalaţiile electrice de sub tensiune;

– se va acţiona pentru stingerea incendiului cu stingătoarele din dotare sau apă (doar după deconectarea instalaţiilor electrice de sub tensiune).

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ: Peste 430 de posturi la Alba Iulia, Sebeş, Blaj, Aiud, Câmpeni şi Cugir. Oferta completă

Publicat

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 20 februarie 2018.

Sunt vacante 434 locuri de muncă în județul Alba, în mai multe domenii.

Agenţia locală pentru ocuparea forţei de muncă Alba Iulia (215 posturi) – 0258 831 137

Director marketing – Terra Aster SRL – 1
Sofer de autoturisme si camionete – Tivoli Sena SRL – 1
Plasator – Pro Solutions SRL – 2
Receptionist – Kinetic Bio Point SRL – 1
Secretara – Resort Company SRL – 1
Ospatar (chelner) – Resort Company SRL – 4
Femeie de serviciu – Resort Company  – 1
Bucatar – Resort Company  – 2
Administrator hotel – Resort Company  – 1
Tâmplar universal – Elena Comp SRL – 1
Tehnician energetician/electrician – Crystal Group SRL – 1
Electrician montare si reparatii aparataj electric de protectie, relee, automatizare – Crystal Group SRL – 1
Electrician de întretinere si reparatii – Crystal Group SRL – 1
Vânzator – Cora Construct SRL – 1
Muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – Art Instal SRL – 5
Masinist la masini pentru terasamente (ifronist) – Art Instal SRL – 2
Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze – Art Instal SRL – 5
Strungar la masini de prelucrat în coordonate – Yana-Ius SRL – 1
Lacatus-montator masini electrice rotative, transformatoare si aparataj electric – Yana-Ius SRL – 1
Electromecanic masini si echipamente electrice – Yana-Ius SRL – 1
Electrician de întretinere si reparatii – Yana-Ius SRL – 1
Agent de securitate – Sgpi Security Force SRL – 2
Peisagist – Gradina cu Flori SRL – 1
Agent de securitate – Europa Guard SRL – 3
Vopsitor industrial – Constructii si Servicii SRL – 3
Sudor – Constructii si Servicii SRL – 3
Strungar universal – Constructii si Servicii SRL – 2
Stivuitorist – Constructii si Servicii SRL – 2
Operator la masini-unelte cu comanda numerica – Constructii si Servicii SRL – 2
Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – Constructii si Servicii SRL – 4
Lacatus mecanic – Constructii si Servicii SRL – 2
Frezor universal – Constructii si Servicii SRL – 2
Arhivist – Arhiline Consulting SRL – 1
Arhivar – Arhiline Consulting SRL – 1
Confectioner-asamblor articole din textile – Ro.De.X Fashion SRL – 2
Agent de securitate incinta (magazin, hotel, întreprindere etc.) – Ro.De.X Fashion SRL – 2
Tehnician mentenanta mecanica echipamente industriale – VCST Automotive Production Alba SRL – 4
Tehnician asigurarea calitatii – VCST Automotive Production Alba SRL – 1
Specialist resurse umane – VCST Automotive Production Alba SRL – 1
Lacatus mecanic de întretinere si reparatii universale – VCST Automotive Production Alba SRL – 1
Inginer masini-unelte – VCST Automotive Production Alba SRL – 1
Director tehnic – VCST Automotive Production Alba SRL – 1
Gestionar depozit – Dedeman SRL – 1
Lucrator comercial – Remvio Market SRL – 2
Maseur – Medliv Terapia SRL – 1
Ofiter bancar (credite, marketing, produse si servicii bancare) – Banca Cooperatistă Alfa Târnăveni – 1
Confectioner-asamblor articole din textile – Kosmos Tre SRL – 10
Maistru în industriile textila, pielarie – Donna Conffezioni SRL – 1
Finisor textile (vopsitor, imprimeur) – Donna Conffezioni SRL – 3
Confectioner-asamblor articole din textile – Donna Conffezioni SRL – 20
Manipulant marfuri – Transilvania General Import-Export SRL – 1
Patiser – Traditional Prodpan SRL – 2
Confectioner articole din piele si înlocuitori – Rekord SRL – 5
Muncitor necalificat în industria confectiilor – Rekord SRL – 5
Muncitor necalificat în agricultura – Pomarom SRL – 25
Agent reclama publicitara – Maspex Romania SRL – 1
Ambalator manual – Ipec SA – 10
Culegator la masina de perforat programe pentru masinile de turnat text (monotastor) – Ipec SA – 5
Functionar administrativ – Azets Insight SRL – 10
Economist în economie generala – Azets Insight SRL – 5
Electrician echipamente electrice si energetice – Pema Electrotehnic SRL – 4
Confectioner cablaje auto – Pema Electrotehnic SRL – 10
Asistent manager – Satrotec SRL – 1
Consultant intern în resurse umane – Satrotec SRL – 1
Gestionar depozit – Satrotec SRL – 1
Operator calitate flux – Satrotec SRL – 2
Operator mase plastice – Satrotec SRL – 1
Reglor la masini de prelucrare mase plastice – Satrotec SRL – 2
Sculer-matriter – Satrotec SRL – 1
Șef birou calitate – Satrotec SRL – 1
Sef formatie – Satrotec SRL – 3
Șef serviciu plan producție – Satrotec SRL – 1
Specialist in achizitii – Satrotec SRL – 1
Tehnician normare, salarizare, organizare – Satrotec SRL – 1

AJOFM Punct de lucru Aiud (8 posturi) – 0725.225.882

Electrician de întretinere si reparatii – I&L Tehnoconsulting SRL – 2
Inginer mecanic – I&L Tehnoconsulting SRL – 1
Lacatus mecanic – I&L Tehnoconsulting SRL – 2
Ospatar (chelner) – Gea Event SRL – 1
Lucrator comercial – Georgia Catering SRL – 1
Femeie de serviciu – Nova Grup SRL – 1

AJOFM – Punct de lucru Blaj (42 posturi) – 0725 225 883

Camerista hotel – Falco Peregrinus SRL – 1
Bucatar – Falco Peregrinus SRL – 1
Operator ghiseu banca – Banca Cooperatista Alfa Târnăveni – 1
Ofiter bancar (credite, marketing, produse si servicii bancare) – Banca Cooperatista Alfa Târnăveni – 1
Lacatus mecanic – I.A.M.U. SA – 1
Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – I.A.M.U. SA – 10
Masinist la masini speciale de aschiere – I.A.M.U. SA – 1
Vânzator ambulant de produse nealimentare – Preturi Pentru Tine SRL – 1
Electrician de întretinere si reparatii – Bosch Rexroth SRL – 5
Mecanic utilaj – Bosch Rexroth SRL – 5
Operator la masini-unelte cu comanda numerica – Bosch Rexroth SRL – 5
Operator la masini-unelte semiautomate si automate – Bosch Rexroth SRL – 10

AJOFM – Punct de lucru Sebeş (100 posturi) – 0725 225 885

Tâmplar universal – Savini Due SRL – 10
Stivuitorist – Savini Due SRL – 1
Paznic – Savini Due SRL – 2
Operator la masini unelte cu comanda numerica în prelucrarea lemnului – Savini Due SRL – 3
Magaziner – Savini Due SRL – 2
Lucrator comercial – Savini Due SRL – 1
Lacatus mecanic – Savini Due SRL – 1
Functionar administrativ – Savini Due SRL – 1
Barman – Mase Plastice Turcu SRL – 2
Lucrator room-service hotel – Boema Lux SRL – 1
Muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – Holzindustrie Schweighofer București SRL  – 10
Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – Bella Arte Adda SRL – 3
Electrician exploatare centrale si statii electrice – Societatea de producere a energiei electrice în hidrocentrale „Hidroelectrica” SA – 1
Pavator – Elis Pavaje SRL – 30
Zidar pietrar – Elis Pavaje SRL – 30
Spalator vehicule – Relana Business SRL – 2

AJOFM – Punct de lucru Cugir (26 posturi) – 0725 225 881

Sofer de autoturisme si camionete – Elit SRL – 1
Macelar – Elit SRL – 1
Carmangier – Elit SRL – 5
Ambalator manual – Elit SRL – 2
Manipulant marfuri – Elit SRL – 8
Îngrijitor cladiri – Star Transmission SRL – 1
Femeie de serviciu – Star Transmission SRL – 1
Operator la masini-unelte cu comanda numerica – Star Transmission SRL – 2
Inginer mecanic – Star Transmission SRL – 1
Tehnician în securitate si sanatate în munca – Star Transmission SRL – 1
Lacatus mecanic de întretinere si reparatii universale – Star Transmission SRL – 1
Electrician exploatare centrale si statii electrice – Societatea Uzina Mecanica Cugir SA – 1
Rectificator universal – Societatea Uzina Mecanica Cugir SA – 1

ALOFM Cîmpeni (43 posturi) – 0725 225 884

Motorist la motoagregate si masini în silvicultura – Kyss Trans SRL – 2
Director general societate comerciala – Dragos Andra Alpin SRL – 1
Muncitor necalificat în industria confectiilor – Saggi Serv SRL – 5
Confectioner, prelucrator în industria textila – Saggi Serv SRL – 5
Inspector de specialitate în administratia publica – Comuna Arieseni – 2
Vânzator – Duras Company SRL – 1
Ospatar (chelner) – Giulia Com & Fam SRL – 1
Muncitor necalificat în industria confectiilor – Resiconf SA – 10
Confectioner-asamblor articole din textile – Resiconf SA – 10
Mecanic auto – Ralf Auto Service SRL – 1
Maistru mecanic auto – Ralf Auto Service SRL – 1
Inginer autovehicule rutiere – Ralf Auto Service SRL – 1
Biochimist – Ralf Auto Service SRL – 2
Sofer autobuz – Ariesul SA – 1

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate