Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(VIDEO) Florin Roman: Ce a obţinut USL în cele 8 luni de când la CJ este vicepreşedinte un reprezentant liberal

YouTube video

Publicat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a evidenţiat proiecte materializate în cele 8 luni de când a preluat funcţia din administraţia judeţeană. „Bilanţul” este prezentat în contextul în care au fost exprimate unele opinii divergente privind o „alianţă tacită” între PDL şi PNL la conducerea forului.

„Astăzi am votat în unanimitate bugetul Consiliului Judeţean Alba, o premieră pentru administraţia judeţeană din ultimii 15 ani. Bugetul a fost votat inclusiv de <opoziţia> PPDD din CJ şi pentru asta le mulţumesc consilierilor”, anunţă Florin Roman.

Acesta mai precizează că „în urmă cu 8 luni de zile veneam la CJ Alba, ca vicepreşedinte într-o construcţie nefirească şi hulită de mulţi. Unii au făcut-o pe bună dreptate, alţii au făcut-o din interes şi alţii ca să se audă şi să ascundă propriile frustrări. A sosit momentul unui scurt bilanţ odată cu votarea bugetului judeţului Alba, pe 2013. Şi de această dată o să mă refer la ce a obţinut USL ca urmare a prezenţei mele în funcţia de vicepreşedinte al CJ Alba, în cele 8 luni de când sunt aici”.

Vicepreşedintele CJ Alba a prezentat următoarele realizări:
1. Cei 23 de primari PNL şi 10 primari PSD au obţinut peste 125 de miliarde de lei vechi pentru lucrări de alimentare cu apă, canalizare şi drumuri, şcoli şi alte instituţii publice;
2. Aprobarea şi finanţarea proiectului „Primul Ghiozdan”, în valoare de 4 miliarde de lei vechi, care presupune ca, din acest an, circa 6000 de copii să primească ghiozdane şi rechizite pentru clasa 0 sau clasa I;
3. Aprobarea modificărilor pentru studiul tehnic la drumul Vurpăr-Pâclişa;
4. Reabilitarea drumului de la Teleac şi reparatia podului peste Ampoi;
5. Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean la Blandiana şi Galda- Întregalde;
6. Modernizarea drumului în interiorul localităţii Spring;
7. Lucrări de alimentare cu apă la Vingard, Şpring, Draşov, Cunţa;
8. Realizarea multifuncţionalităţii Teatrului „Prichindel” cu cinematograf 3 D;
9. Demararea procedurilor pentru Şcoala profesională de tip Kronstdat;
10. Atragerea a circa 20 de miliarde de lei vechi pentru primari pentru primari din surse guvernamentale.
11. Co-finantarea pentru căminul de la Baia de Arieş în care se creează 50 de noi locuri de muncă.
„Mă opresc deocamdată aici. Sunt lucruri care nu s-ar fi putut realiza fără a conveni cu echipa din fruntea judeţului acest lucru. Aveam două variante; să ne înţelegem şi să rămână lucruri în spatele nostru pentru albaiulieni sau să ne certăm toată ziua. Am ales faptele în defavoarea circului. Cred că am fost votat să fac treabă, nu să fac circ. Pentru asta le mulţumesc tuturor colegilor din administraţie, conducerii CJ Alba şi colegilor din direcţiile de specialitate”, explică Roman.

Roman a profitat de ședința de CJ de astăzi pentru a face clară misiunea sa la Consiliul Județean: „Eu am venit la Consiliul Județean să muncesc pentru că voi fi întrebat ce am făcut aici și vreau să vă mai spun un ultim lucru. În momentul în care partidul care m-a trimis aici sau altcineva îmi va cere să fac scandal sau să fac o chestiune politică care nu îmi convine, în momentul numărul 1 îmi voi da demisia din funcția de vicepreședinte al CJ. M-am săturat de politicianismul unora, m-am săturat de frustrările altora, de jignirile unor oameni care în viața vieții lor nu au făcut decât să distrugă. Îi asugur pe cetățeni că Florin Roman este acela pe care l-au cunoscut și acum trei ani, pe care îl cunosc și acum și care nu va sta nici un moment pe gânduri dacă i se va cere să facă altceva decât ceea ce crede”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax