Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Trei porţi din Cetate sunt puncte de lucru ale firmei Corint. Dacă domnul Sabău se supără, le închide

Publicat

După “Zilele Oraşului”, albaiulienii se vor confrunta cu şantierul de pe latura de Vest a Cetăţii, în faţa Catedralei Reîntregirii. Liberalii nu văd cu ochi buni această lucrare, pentru că o parte din parc va dispărea, odată cu scoaterea la lumină a zidurilor vechi.

“Vreau să le spun albaiulienilor ce se întâmplă după Zilele Oraşului, când li se oferă foarte mult circ, vor vedea şi cealaltă faţă a noului primar al municipiului Alba Iulia, miliardarul de carton Daniel Sabău. Practic, parcul din faţa Catedralei, un loc de promenadă a albaiulienilor, va dispărea. Va fi ridicat zidul din partea de vest, iar parcul va fi ras şi acolo va fi o imensă parcare”, a declarat Florin Roman, vicepreşedintele PNL Alba.

Acesta a mai spus că este ultimul an în care albaiulienii se vor mai bucura de Cetate, pentru că aceasta este concesionată pe bucăţi. “Le spun albaiulienilor că vor plăti o taxă de intrare în Cetate pe partea dinspre Catedrală. Vreau să le spun albaiulienilor foarte clar că vor plăti această taxa de intrare în Cetate, că este ultimul an în care se bucură de ea. Vor creşte birurile pe ceea ce ne aparţine şi pe care acest bihorean (n.r. – primarul Mircea Hava), care duce războiul cu albaiulienii, vrea să o facă cadou domnului Sabău. În şedinţa de consiliu local s-a discutat că se pompează 900 de mii de euro pentru reabilitarea Porţii a V-a şi, după modelul şi tiparul deja consacrat, Poarta a V-a este dată în concesiune mogulului cel bun de la Alba Iulia, lui Daniel Sabău. Practic, deja trei porţi ale Cetăţii sunt puncte de lucru ale firmei Corint, înregistrate sau care urmează să fie înregistrate la Registrul Comerţului. Asta înseamnă că, dacă domnul Dan Sabău se supără, şi pe el îl ia des supărarea, doreşte să închidă poarta, o închide, iar cheia rămâne la el”, a mai spus Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. eu

    sâmbătă, 28.05.2011 at 17:03

    da cand au vazut liberalii un lucru bun facut de primarie??? NICIODATA daca era dupa ei orasul ramanea in urma cu vreo 20 de ani

  2. Ionuţ

    sâmbătă, 28.05.2011 at 21:35

    Nu ştiu dacă liberalii au văzut ceva bun sau nu dar un lucru e cert. An preelectoral…deci multe acuze. USL latră, puterea ţine cu dinţii de ce poate….în doua cuvinte „politică românească”. Şi vă garantez că vommai trăi multe anul viitor… o mizerie, un bâlci, troacă de porci…An electoral!

  3. UNU

    duminică, 29.05.2011 at 11:39

    Acum nici faza cu santurile nu e buna…Pana ieri spunea ca nu exista parc in fata Catedralei, ca sunt numai betoane, azi vine si spune ca se desfinteaza parcul si se pun betoane…Pai unde e logica?

  4. ing.....i.

    luni, 30.05.2011 at 21:25

    Bai baiatule nu stiu cine esti si nici nu conteaza,dar bag sama ca faci parte dintr-un partid din opozitie. Eu ma mandresc cand imi vin neamurile din strainatate cu ceea ce a facut primaru biscuite sau cum vreti voi sa ii zice-ti (ca daca punea asfalt peste tot zicea-ti ca iar nu e bine ca vezi doamne are pe cineva lafirma aia, foarte bine ca firma de biscuiti cu care lucreaza e din familie macar nu ia teapa el , ca luam noi asta e , banii altfel se duceau la altii ,sau la voi ca vad ca asta e problema ca nu invartiti voi banii astia),am ce sa le arat ,am pe unde sa ii plimb ,chiar daca deocamdata nu e prea multa verdeata ca si mie miar fi placut ,dar lasa ca o sa creasca aia mici in cativa ani si o sa avem si spatiu verde.Fura aia sus la minister, fura astia la judecatorie si nu fac nimic pt noi, lasa sa fure si primaru daca poate ,macar sa vad ca face ceva si pt noi .TU CE AI FACUT PT JUDETUL ASTA?Cand nu era nimic facut erati cu gura pana la urechi ca nu e in stare sa faca nimic , acum , ca face cate ceva nu e bine ca lucreaza cu nu stiu ce miliardar si vezi doamne il ajuta pe ala,dar ce ai vrea sa te ajute pe tine?Cineva trebuie sa faca lucrarile astea si binenteles ca trebuie sa si profite de pe urma lor , doar nu ati fi facut voi pe gratis din placere pt noi cei din alba, fara sa va face-ti si voi vreo vila.FRATE FRATE DAR BRANZA E PE BANI.Asa ca mai bine ati tacea ca va face-ti de ras,lumea vede ca a facut ceva pt judet si tot pe el il alege mult timp de acum inainte ,de asta sa fi sigur.

  5. EVRIKA

    marți, 31.05.2011 at 07:51

    cei care il critica pe florin roman sa faca bine sa aduce si argumente contra a ceea ce spune , nu sa foloseasca insulte. Faptul ca se face ceva bine intr-un colt al orasului nu scuza in nici un fel distrugerea parcului CUSTOZZA….Nu poti pretinde ca daca faci ceva bine, ai dreptul sa faci si rau

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax