Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO)Fotbal: Remiză pe ”Cetate”. Uniriștii nu au putut trece de Luceafărul Oradea

Publicat

Unirea Alba Iulia a remizat cu 0-0, sâmbătă, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, în jocul cu Luceafărul Oradea, la capătul unui joc apatic, fără prea multe situații la cele două porți. Trupa lui Gherman nu a reușit să-și revină din șocul de la Baia Mare și a mai pierdut două puncte cu Oradea, ratând șansa de a fi la un punct de primele două locuri din clasament.

Prestație modestă a celor două echipe, pe Stadionul ”Cetate”. Atât Unirea, cât și Luceafărul Oradea nu au avut ocazii multe. Orădenii se puteau desprinde pe tabelă, însă portarul Pascal a făcut din nou minuni între buturi. La poarta cealaltă, uniriștii puteau marca prin Pecarov, însă șutul acestuia a ocolit poarta lui Miron.

În urma rezultatului de egalitate, Unirea Alba Iulia ocupă locul trei în clasamentul ligii secunde și a acumulat 16 puncte în zece runde.

Iată cele două distribuții:

Unirea Alba Iulia: Pascal (cpt) – Potopea, Pistol, Camara, B. Bucurică – Bâlu, Pleniceanu, Petcuţ, Oprea – C. Oară, S. Mureşan. Rezerve: Lasc – Schuller, Al. Giurgiu, Negură, Ciofu, Pecarov, C. Cornea. Antrenor: Stelian Gherman.

Luceafărul Oradea: B. Miron – Letan (cpt), G. Bogdan, Lupuţ, A. Achim – S. Ianc, Svarczkopf, D. Mihuţ, Pocean – Bundea – G. Popescu. Rezerve: Sălăjean – E. Niculescu, Ghilea, Andor, Fl. Neaga, Cura, Blănaru. Antrenor: Călin Moldovan.

La finele jocului, antrenorul orădenilor, Călin Moldovan s-a declarat mulțumit de punctul obținut la Alba Iulia, în ciuda faptului că acesta a venit să câștige în Cetatea Marii Uniri. ”Un rezultat meritat, noi am venit aici să câștigăm, am avut câteva situații de a marca. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine și pentru modul în care au evoluat astăzi. Am întâlnit o echipă bună a seriei, așezată bine în teren”, a spus Călin Moldovan.

Gherman: ”În atac avem mari probleme”

Antrenorul Unirii, Stelian Gherman consideră că problema principală a echipei sale este în ofensivă, unde cele două vârfuri nu au izbutit să creeze prea mari probleme nou-promovatei Luceafărul. ”Din păcate, ceea ce am gândit când am venit la Alba Iulia începe să se adeverească. Eu cred că în atac avem mari probleme. Am știut că jocul va fi greu. Sperăm ca pe parcurs să mai apară jucătorii de care eu am nevoie. Am ales să-l titularizez pe Oară după prestația bună de la Baia Mare, dar din păcate în acest meci nu a reușit să repete acea evoluție”, a declarat Gherman. Tehnicianul albaiulienilor a mai spus, despre jocul de sâmbătă: „În acest meci am văzut unde ne aflăm în momentul de față. Suntem de locurile 3,4,5,6. Aceste 16 puncte sunt muncite de echipă. Astăzi a fost dorință fără putere”.

În etapa următoare, Unirea va întâlni în deplasare Chindia Târgoviște.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax