Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: Accident grav pe DN 7, lângă Șibot: Două persoane au decedat în urma coliziunii dintre un TIR și două mașini

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 17.00, pe DN7, la ieșire din Șibot spre Simeria, la limita cu județul Hunedoara. Au fost implicate un TIR și două autovehicule, iar două persoane au decedat. La fața locului, traficul a fost blocat timp de aproximativ 2 ore.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism care circula pe direcția Sebeș-Orăștie a intrat pe contrasens și a lovit un TIR, care circula regulamentar. Mașina a fost proiectată într-un alt autoturism. Victimele sunt din autoturismul care a pătruns pe contrasens și sunt se pare o familie, soț-soție, din localitatea Romos.

Autoturismele implicate în accident sunt un Peugeot 206 și un Nissan X3.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.35, pe DN 7, la km 351+900 metri, în afara localității Şibot, Ioan C., de 44 ani, din Hunedoara, în timp ce a condus un autoturism proprietate personală, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotractor care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de Claudiu A., de 37 ani, din Vîlcea.

În urma impactului, autoturismul condus de Ioan C. a fost proiectat într-un alt  autoturism, condus în acelaşi sens de Elena A., de 38 ani, din Timişoara.

Ca urmare a accidentului, Ioan C. şi Ana C., de 41 ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul condus de Ioan C. au decedat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. bimboo

    sâmbătă, 14.09.2013 at 21:49

    multe se mai intampla. ff multi morti

  2. Raul 89

    sâmbătă, 14.09.2013 at 22:03

    vrem poze :X

  3. anna

    sâmbătă, 14.09.2013 at 23:25

    erua din romos, ani si marius clonta

  4. Cataniciu Virgil Nicolae

    duminică, 15.09.2013 at 13:11

    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Ani si Marius Clonta din Romos. I-am cunoscut si i-am apreciat atat pentru felul lor de a fi cat si pentru realizarile lor. Regret nespus moartea lor tragica si ma rog pentru familiile lor ca Dumnezeu sa le intareasca si sa le dea putere sa treaca peste acest nefericit evenimet, pentru a-i indruma pasii in viata baiatului lor, Catalin. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei decedati si sa-i ajute pe cei ramasi.

  5. Pingback: Trei persoane au murit şi alta a fost rănită grav în accidente rutiere petrecute în Alba, în weekend. Poliţiştii avertizează şoferii să respecte regulile | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax