Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Din MAI încep lucrările la BAZA de AGREMENT de la BLAJ. Cum va arăta complexul de 3,5 milioane lei

Publicat

baza de agrement blaj În luna mai la Blaj încep lucrările la baza de agrement. Este al doilea mare proiect al Primăriei Blaj în colaborare cu Consiliul Județean Alba, după cel de restaurare a Palatului Cultural.

Amenajarea bazei de agrement se va face pe un teren de peste 10.000 de metri pătrați, lângă Parcul „Avram Iancu”, un complex în care localnicii şi nu numai ar urma să aibă acces la bazine de înot pentru adulţi şi copii, spaţii verzi pentru relaxare, terenuri de sport şi de joacă pentru cei mici. Cetățeanii municipiului Blaj se vor bucura de această bază de agrement din 2016, când vor fi finalizate lucrările.

11071734_647466275379508_3557510416639700154_n În prezent baza sportivă din Blaj este într-o stare avansată de degradare (foto), astfel că oamenii nu aveau acces la o zonă de relaxare cu terenuri de sport și de joacă pentru copii.

Lângă Parcul „Avram Iancu” va fi amenaja până în 2016 un complex în care localnicii şi nu numai ar urma să aibă acces la bazine de înot pentru adulţi şi copii, spaţii verzi pentru relaxare, terenuri de sport şi de joacă pentru cei mici.

În ianuarie s-a aprobat, în cadrul unei ședințe a CJ Alba acordul de principiu pentru asocierea între Consiliul Local din Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, pentru a suporta cheltuielile pentru amenajarea unei baze de agrement la Blaj. Acestea sunt estimate la valoarea de 3,5 milioane lei şi vor fi împărţite la jumătate între cele două

Fiecare dintre cele două instituţii s-a angajat să suporte din bugetul propriu contravaloarea a ½ din cheltuielile totale aferente realizării obiectivului şi preiau în acelaşi procent imobilul ce va face obiectul investiţiei, adică teren şi construcţii, de 10.476 mp.

„Unul dintre cele mai dorite proiecte stă să înceapă. Încă un parteneriat de succes cu Consiliul Județean Alba. Lucrările la Baza de agrement vor demara în luna mai, iar termenul de finalizare este anul 2016, odată cu prima zi de plajă. La finalul lucrărilor sper să vă placă soluția aleasă de noi pentru amenajare astfel încât să nu mai bateți zeci de kilometri pentru o clipă de relaxare”, spune primarul Gheorghe Rotar.

Mai jos puteți vedea cum va arăta baza de agrement, care urmează să fie amenajată pe un teren de 10.000 de metri pătraţi lângă Parcul “Avram Iancu” din Blaj.

Citește și BAZĂ de AGREMENT la BLAJ. Asociere între CJ Alba şi primărie pentru investiţie de 3,5 milioane lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax