Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Malween party la Alba Mall. Costumele inedite și cei mai frumoși dovleci sculptaţi, premiate de organizatori

Publicat

halloween Și în acest an copiii din Alba Iulia au acceptat provocarea de a îmbrăca cele mai „înspăimântătoare” costume pentru Mallween. Sâmbătă seara, la Alba Mall, piaţeta centrală a fost plină de vrăjitoare, monştri, fantome, drăcuşori sau eroi din filme şi desene animate. A fost prilej de distracţie şi bună dispoziţie pentru cei mici care au fost premiați pentru costumele și imaginația lor de a decora bostani.

Copiii au avut ocazia să dea frâu liber imaginației și, pentru o seară, să se transforme în personajele lor preferate. Alba Mall a devenit un „tărâm magic”, unde spiritele bune și cele rele s-au bucurat împreună. Zeci de copii au venit costumați în cele mai interesante personaje, pentru a lua parte la Malloween Party de anul acesta.
Cele mai interesante costume au fost premiate cu diplome și vouchere valorice pentru a face cumpărături din centrul comercial.
După ce au văzut fiecare costum și fiecare dovleac în parte jurații au decis că premiul pentru cel mai bun dovleac să revină lui Andrei Bogdan în vârstă de 10 ani, iar cel mai frumos costum a fost al Antoniei Opruța în vârstă de cinci ani care a ales să fie o mică vrăjitoare. Cei doi am primit câte un voucher de 250 de lei. Locurile II la cele două categorii au primit vouchere de 200 de lei, iar locurile III de câte 150 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax