Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”O jumătate de secol împreună”. Cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite la Aiud

Publicat

DSCN2495 Zeci de pensionari au fost sărbătoriți la Aiud în cadrul evenimentului ”O jumătate de secol împreună” organizat de Primăria Municipiului Aiud și Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Aiud. La acest eveniment, devenit tradiție la nivelul Municipiului Aiud, au fost sărbătorite 42 de familii care anul acesta împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

”Azi, sărbătorim familia în sensul ei pur și nealterat. În dumneavoastră găsim speranța că acest concept, al familiei, în forma sa esențială, nu s-a pierdut pe undeva pe drum” a precizat, primarul Municipiului Aiud, Horațiu Josan.

De asemenea, în cadrul acestei ceremonii au fost sărbătoriți și cei mai vârstnici aiudeni și cetățenii de onoare ai municipiului nostru.

Anul acesta, în urma Hotărârilor Consiliului Local nr. 104 şi 105 din 28.05.2014 s-au acordat titlurile de cetățeni de onoare pentru serviciile în folosul comunității aiudene, doamnei Fari Palko Ilona, directoarea Serviciului de Ajutor Maltez din Aiud și post-mortem domnului Krecsák-Szöllősi Adalbert.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax