Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Foc și gălăgie în apropierea căminelor studențești. Parc de joacă transformat în ghetou

Publicat

Imagini desprinse parcă dintr-un ghetou au fost surprinse de un cititor Alba24, marți noapte, în apropierea unui parc de joacă din municipiul Alba Iulia. Mai mulți copii și adolescenți au făcut focul printre pomi, în spatele căminelor Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. 

„Aproape în fiecare seară se adună găști de romi mici și fac gălăgie și pe deasupra mai și fac foc acolo în parc fără să le pese că ar putea lua foc mașini care sunt parcate și chiar blocul din apropiere sau căminul studențesc care este placat cu polistiren”, a transmis cititorul Alba24.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, locatarii unui bloc din zonă s-au trezit blocați în imobil după ce persoane necunoscute au „baricadat” accesul în scară cu saci plini cu moloz.

FOTO ȘTIREA TA: Tupeu fără margini, la Alba Iulia. Locatari blocați în scara unui imobil, cu saci de moloz

Se poate întâmpla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax