Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Vârstnicii de la Centrul de Plasament din Teiuș, colindați de elevii Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia

Publicat

DSCN1678În aşteptarea sărbătorii Naşterii Domnului, elevii Colegiului Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” le-au făcut o bucurie vârstnicilor de la Centrul de plasament din Teiuș, cu un mic moment de colinde.

În glas de colinde, cu emoţii în suflet şi în voci, cu zâmbete şi chipuri vesele, elevii în uniforma Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” i-au vizitat pe vârstnicii Centrului de plasament din Teiuş. Primiţi cu multă căldură de către maica Elisabeta, elevii s-au simţit în casa bunicilor, într-o atmosferă de sărbătoare, cu colinde frumoase.

Apoi, au început să curgă poveştile, întrebările şi sfaturile povăţuitoare pentru tinerii în uniformă. Bucuria a fost starea de spirit a serii zilei de 20 decembrie, iar timpul parcă s-a oprit să asculte şi el fărâme din viaţa lor, a bunicilor. Încercaţi de vremuri, au reuşit să treacă peste toate înarmaţi cu răbdare, nădejde şi credinţă. Cu ei s-a scris istoria familiilor, a locurilor şi a neamului.

Elevii, la rândul lor, le-au povestit despre viaţa de colegiu militar, despre visele şi dorinţele lor. Au plecat din casa bunicilor cu mulţumire şi cu poveşti noi, spre a fi împărtăşite şi altora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax