Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concert de Ziua Încoronării la Alba Iulia. În deschiderea evenimentului, copiii de la Liceul de Arte au cântat Imnul Naţional

Publicat

YouTube video

20151015_190258 Ziua Încoronării la Alba Iulia s-a încheiat cu un concert la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa ASR Principesa Maria a României şi cu un public numeros. 

Programul inaugural „Inimă de femeie” a debutat, joi seara, cu Imnul naţional, interpretat de copiii de la corul „Flori de Mai” al Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Programul a mai cuprins piese interpretate de Orchestra de Cameră a județului Alba, tenor Ioan Chiciudean, la pian Ruben Morar: Ciprian Porumbescu – Balada, Mozart – Divertismentul, Mozart – Mica serenadă.

Spectacolul a fost organizat de Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Asociația Filarmonică Regală din Alba Iulia.

Celelalte momente importante al zilei de 15 octombrie, cu ocazia Sărbătorii Încoronării la Alba Iulia au fost inaugurarea Centrului de resurse „Academia Doamnelor”, Te-Deum la Catedrala Ortodoxă şi expoziţie de parfumuri de colecţie din perioada regală.

Citeşte şi FOTO: Parfumuri de colecţie, expuse la Muzeul Principia din Cetatea Alba Carolina. La eveniment a participat ASR Principesa Maria a României

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Principesa Maria, Andreea Esca și Geanina Corondan, la inaugurarea Centrului de Resurse „Academia Doamnelor”

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Sărbătoarea Încoronării la Alba Iulia, în prezența ASR Principesa Maria a României. Slujba de Te-Deum și manifestări programate

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax