Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Doi bărbați din Blaj au DECEDAT în urma unui ACCIDENT rutier produs pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea

Publicat

accident mortal baraj 3 Doi bărbați de 65 respectiv 46 de ani din Blaj au murit, duminică dimineața, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident rutier, produs în municipiul Râmnicu Vâlcea. Mașina în care se aflau cei doi a pătruns pe contrasens, izbind violent un alt autoturism care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs la kilometrul 175+800 de metri al DN 7, pe strada Barajului, din municipiul Ramnicu Valcea, potrivit mediafax.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism marca Ford, a intrat pe contrasens, maşina sa fiind izbită din lateral de un autoturism marca Audi, care circula regulamentar. În urma impactului, Fordul a fost proiectat peste parapetul de protecţie de pe marginea drumului, căzând într-o râpă adâncă de şase metri.

Şoferul autoturismului Ford împreună cu un pasager în vârstă de 46 de ani, din Blaj, au murit.

De asemenea, şase ocupanţi ai autoturismului Audi, respectiv şoferul în vârstă de 35 de ani, o femeie de 29 de ani, un tânăr de 20 de ani şi trei copii cu vârste cuprinse între zece şi 14 ani, au fost răniţi.

Video: protv.ro

Foto: voceavalcii.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax