Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Georgiana Petruse a câștigat concursul „Liceenii Au Talent”, ediția a III-a, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Vineri seară, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia a avut loc ediția a III-a a concursului „Liceeni Au Talent”. La eveniment s-au înscris 14 concurenți, însă doar Georgiana Petruse a cucerit juriul cu glasul ei și a câștigat titlul de cea mai talentată liceeană din anul 2014. 

Fie că au cântat, au dansat sau au făcut pantomime, concurenții au încercat să arate că au talent și nu că îi chinuie talentul. În urma deliberării juriului, pe locul trei s-a clasat Andrada Popa, care a impresionat publicul cu piesa interpretată. Locul secund a mers tot în domeniul muzicii și a fost obținut de Vasile Bulgaru, care a cântat melodia lui James Arthur – Impossible. Acesta a interpretat cu voce şi chitară.

Premiul cel mare a ajuns la Georgiana Petruse. Eleva Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a fost însoțită pe scenă și de doi dansatori – Daria Dobrotă și Răzvan Pavel. Dacă Georgiana s-a ocupat de fondul sonor, cei doi au avut grijă să bucure privirile celor prezenți cu coregrafia lor special pregătită pentru acest concurs.

La final concurenții au primit diplome de participare, iar primii trei s-au bucurat și de premii în bani (200 de lei – locul 1, 150 de lei – locul 2 și 100 de lei – locul 3). Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean al Elevilor și a fost prezentat de Daniel Muntean și Cătălin Legian.

„Rasismul este un virus, hai să îl vindecăm împreună”

Unul din momentele cu adevărat emoționante a fost cel al Lorenei Morar. Tânăra a apărut pe scenă alături de un coleg care la finalul interpretării a ridicat două foi. Pe una scria „Rasismul este un virus”, iar pe a doua „Hai să îl vindecăm împreună”.

Înainte să iasă de pe scenă, Lorena și partenerul ei au mai afișat un mesaj: „Ridicați mâinile în aer pentru… DRAGOSTE”. Din păcate, concurenta nu a obținut nici un premiu, dar momentul ei a stârnit emoții în rândul celor prezenți.

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax