Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Spectacol liric inedit în Cetatea Alba Carolina. Interpretare „la înălţime”, pe o rochie de trei metri

Publicat

IMG_9728 Marţi seara, albaiulienii şi turiştii au avut ocazia să vadă un spectacol mai puţin obişnuit. „Mademoiselle Cantatrice”, o cântăreaţă lirică, a interpretat piese muzicale de la înălţime, pe o rochie de trei metri, pe care erau proiectate imagini. Astfel, evenimentul  a oferit publicului un mix interesant de sunet, culoare şi talent.

Iniţiativa a fost a Institutului Cultural Francez Cluj, care s-a alăturat Primăriei din Alba Iulia, organizatoarea evenimentului „Sărbătoarea Muzicii”, din weekend. Spectacolul îşi are originea în Ile de la Reunion.

A fost o performanţă muzicală şi vizuală, interpretată de o cântăreaţă lirică, poziţionată în partea superioară a unei rochii de 3 metri înălţime, iar pe rochie au fost proiectate imagini.

YouTube video

Evenimentul s-a desfăşurat pe espalanada Catedralei Romano-Catolice, marţi seara, de la ora 22.00.

Citeşte şi SĂRBĂTOAREA MUZICII 2016, la Alba Iulia. Alessandro Safina, Bere Gratis, Gheorghe Zamfir şi spectacol de operetă. PROGRAMUL

VEZI: 24-26 iunie: Gală de operetă, Gheorghe Zamfir, Bere Gratis și Alessandro Safina într-un weekend plin la „Sărbătoarea Muzicii 2016”

Citeşte şi Celebrul tenor Alessandro Safina, LIVE în CONCERT la Alba Iulia de SĂRBĂTOAREA MUZICII, în 24-26 iunie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax