|

UPDATE: VIDEO Mai multe persoane internate cu TOXIINFECȚIE alimentară la Alba Iulia. Mirii şi naşii au ajuns și ei la spital. Sală de nunți închisă temporar

18836297_1484091618279100_592208316_oMai mulți oameni s-au prezentat în weekend și luni dimineața, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, cu simptome de toxiinfecție alimentară. Aceștia au participat, sâmbătă seara, la o nuntă organizată la o sală din municipiul Alba Iulia.

Citește și Cazul TOXIINFECȚIEI de la Mercur Select. Vasile Macarie, administratorul sălii: Ne oferim sprijinul necondiționat pentru toate persoanele care au avut de suferit

Potrivit primelor informații ar fi vorba despre aproximativ 40 de persoane care s-au prezentat la UPU Alba Iulia, în weekend și luni dimineața. Aceștia acuzau stări de rău, vărstături, diaree, toate acestea fiind simptome ale toxiinfecției alimentare.

Până luni la ora 14.00 erau patru persoane internate la Secția de Boli Infecțioase. Mare parte din cei care s-au prezentat la UPU au fost tratați si trimiși acasă. Oamenii spun că au fost la una din sălile de nunți Mercur și că încă de duminică, a doua zi după nuntă, a început să li se facă rău.

Printre persoanele care au ajuns la spital ar fi și mirii și nașii de la nunta respectivă dar si 9 copii, cărora li s-au aplicat tratamente perfuzabile

UPDATE 2: Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a suspendat, luni, activitatea sălii de nunți în care a avut evenimentul în urma căruia mai multe persoane s-au prezentat la spital, acuzând probleme digestive.

Astfel, DSP Alba a luat măsura interzicerii desfășurării oricărei activități de alimentație publică și colectivă în sala de evenimente și a interzis folosirea personalului care a preparat și servit masa în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Totodată, 16 angajați care au preparat și servit masa au fost convocați, marți, de către inspectorii DSP, la laborator, în vederea recoltării de exudat faringian și examen de coprocultură.

Aceste măsuri au fost dispuse până la finalizarea anchetei și primirea rezultatelor probelor de laborator recoltate pentru a nu exista alte incidente.

UPDATE: „Pe parcursul zilei de astăzi am fost informați de către Spitalul Județean că un număr de 4 pacienți acuză anumite simptome digestive. S-a presupus că ar avea legătură cu un eveniment desfășurat ieri la o sală de nunți din județul Alba. Noi am trimis echipele de control pentru prelevarea probelor. Ancheta este în curs de derulare.

Am fost informat că există și alte cazuri, dar deocamdată nu avem informarea oficială cu privire la câte cazuri mai sunt”, a explicat pentru Alba24, directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Patru dintre nuntași au fost internați la Secția de Boli Infecțioase din Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=571856avatar Publicat de pe 29 mai 2017 şi actualizat pe 30 mai 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

5 comentarii pentru “UPDATE: VIDEO Mai multe persoane internate cu TOXIINFECȚIE alimentară la Alba Iulia. Mirii şi naşii au ajuns și ei la spital. Sală de nunți închisă temporar”

  1. Reveniti cu detalii. Cel mai important detaliu, pe langa sanatatea oamenilor, ar fi sa ne spuneti si restaurantul sau sala unde a avut loc nunta (lasa la o parte reclama gratuita).

  2. Trist ca se imbolnavesc oameni de la mancare, dar eu Am avut Nunta l salile Mercur si inca vreo 1000 de alti oamenii fiecare cu sutele lor de invitati si nu am avut nici o problema. O fi fost ceva alterat si sau imbolnavit bietii oameni. Darbau fost 4 sau 40 ca e o Mica MaRE diferenta Domnilor publicisti,….

  3. La salile Mercur. Mai exact sala Select. Si eu am fost la aceea nunta si nu am probleme.

  4. Nici un detaliu nu e necesar ..sanatatea oamenilor este ,,neesentiala,,. Solicitati detalii despre toxiinfectie de la cei despre care spuneti ca au ,,salarii nesimite,, si sa plece in privat? Un specialist veterinar, despre care se spune ca are salariu ,, nesimtit ,, este pregatit profesional in ani de zile, este testat anual de laboratoarele de referinta si lucreaza cu acele bacterii care au determinat toxiinfectia, existand in orice moment riscul sa se imbolnaveasca. Concluzia: reevaluati rolul si importanta medicilor veterinari in sanatatea oamenilor si a animalelor

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Fara nicio intentie de a instiga la violenta, insa daca nu se pune mana pe bata pentru un...
  • roman: Ati ajuns la fundul sacului si nici nu ati bifat toate masurile din programul de guvernare care arunca Ro in...
  • Alex: Domnule uitati o chestiune foarte importanta in ceea ce spnei. Nu contest faptul ca acum au crescut salariile...
  • Bomba Atomica: Credeti ca la anu voi mai plati vrun inpozit sau voi mai lucra cu carte de munca ? De la anu voi lucra...
  • cetatean: Concluzia numai prostii lucreaza in mediul privat!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI