Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „Despre oameni şi melci”, un film apreciat de albaiulieni. Peste 1.000 de persoane au aplaudat pelicula lui Tudor Giurgiu

Publicat

YouTube video

Cea de-a treia zi a „Alba Iulia Music&Film Festival” s-a încheiat glorios, cu aplauze şi laude. Poate cel mai aşteptat film al festivalului „Despre Oameni şi Melci” a reuşit să adune în Piaţa Cetăţii peste 1.000 de peroane. Pe lângă film, publicul a putut interacţiona cu actorii prezenţi la Alba Iulia şi anume Dorel Vişan, Ovidiu Crişan, precum şi regizorul Tudor Giurgiu şi soţia sa Oana Giurgiu, unul dintre producătorii filmului.

Povestea muncitorilor de la uzina ARO, care încearcă să-şi salveze locul de muncă printr-o metodă pe cât de amuzantă pe atât de inedită a făcut ca filmul să fie pe placul albaiulienilor „însetaţi” de cinematografie.  Scenele amuzante au adus zâmbetul pe feţele celor peste 1.000 de persoane din Piaţa Cetăţii. Dovada că „Despre oameni şi melci” a fost într-adevăr pe gustul tuturor, au fost aplauzele de la sfârşiul peliculei şi laudele pe care actorii şi regizorul le-au primit din partea publicului.

 

Totodată albaiulienii au putut interacţiona cu regizorul Tudor Giurgiu şi producătoare Oana Giurgiu dar şi cu actorii Doreş Vişan şi Ovidiu Crişan.

Se pare că, în acestă seară, s-au adeverit cuvintele lui Tudor Giurgiu, directorul festivalului, cu privire la faptul că deşi albaiulienii nu au un cinema „dotat”,  interesul pentru cinematografie îi va face să guste din plin acest eveniment.

Tudor a mărturisit sâmbătă seara că Cetatea l-a impresionat foarte mult şi că intenţionează să facă un film la Alba Iulia.

La final, clujenii de la Grimus au urcat pe scenă pentru a continua distracţia.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bono

    duminică, 30.09.2012 at 10:22

    Angajati si voi un fotograf cat de cat profesionist … sau luati-i un aparat foto de 500RON … unele clisee nu pot fi numite fotografii! Sorry!

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 30.09.2012 at 21:53

      no, sorry. a fost liber fotograful pentru ca era ziua lui de nastere. se mai intampla si de astea…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax