Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gala Voluntarilor în județul Alba. Înscrierile se finalizează duminică, 18 noiembrie

Publicat

Înscrierile pentru Gala Voluntarilor în județul Alba continuă până duminică, 18 noiembrie, dată până la care organizatorii așteaptă nominalizări la cele 13 secțiuni – opt pentru voluntari, patru pentru proiecte de voluntariat și una pentru coordonatorul de voluntari.

Premiile pe care organizatorii le pun la bătaie pentru câștigătorii de anul acesta ai Galei Voluntariatului nu sunt de neglijat. Premiul I constă într-un schimb de experiență în Bremen (Germania) timp de 10 zile, premiul II îl reprezintă participarea la un curs de trei zile pe „Comunicare”, ce se va desfășura la Arieșeni, iar premiul III – un curs intensiv de o zi cu tema „Public Speaking”, ce se va desfășura la Ampoița. Proiectul se adresează voluntarilor, ONG-urilor, instituțiilor publice, dar și companiilor care au voluntari, respectiv proiecte de voluntariat.

Nominalizările se trimit pe adresa cjvalba@gmail.com, iar formularele de candidatură pot fi găsite pe www.cjvalba.ro, urmând ca în perioada 19-30 noiembrie societatea civilă să-și voteze online preferații.

Gala Voluntarilor în județul Alba este un eveniment organizat de Centrul Județean de Voluntariat Alba împreună cu partenerii săi, susținut de Federația VOLUM.

Vezi aici prezentarea secțiunilor la care te poți înscrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax